Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, CAMP ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (26/8/13 - 3/9/13)


Με σημαντικά οφέλη και επιτυχία έληξε το camp του συλλόγου μας, που διήρκησε   από 26/8/13 μέχρι 3/9/13 με την συμμετοχή 15 αθλητών ( 12 αθλητές, 3 αθλήτριες)  του αγωνιστικού τμήματος. Πραγματοποιήθηκε  με την παρουσία του Λεωνίδα Ζαρειφίδη και του Δημήτρη Μακρή, δύο νέων ανερχόμενων προπονητών με πολλή όρεξη για δουλειά  και πολλές γνώσεις.
Ο Λεωνίδας Ζαρειφίδης υπήρξε αθλητής με σημαντική αγωνιστική παρουσία. Διετέλεσε προπονητής στη Φιλία Ορεστιάδας και τα δύο τελευταία  χρόνια είναι προπονητής μαζί με τον συνεργάτη του Άγγελο Τσίμα στο ‘’Φάρο ‘’ Αλεξ/πολης τον οποίο σύλλογο έχουν ιδρύσει οι ίδιοι έχοντας ήδη πετύχει από νωρίς προκρίσεις σε τελικές φάσεις. Ο Δημήτρης Μακρής επίσης  με σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες  ως αθλητής παλαιότερα του ‘’Τελαμωνα ‘’ Σαλαμίνας και τα τελευταία χρόνια  του αθλητικού συλλόγου Ταύρου-Αθηνών αγωνιζόμενος μέχρι πέρυσι στην Α1 κατηγορία με την ομάδα του Ταύρου. Παρούσα στο camp και η προπονήτρια  του συλλόγου μας από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο Ευτυχία Περρή,η οποία υπήρξε εξαιρετική αθλήτρια του Ν.Ο.Χίου έχοντας γνωρίσει το άθλημα του πιγκ-πογκ  από  μικρή  ηλικία  κοντά σε καταξιωμένους προπονητές. 
Οι προπονήσεις ,όλο το χρονικό διάστημα ήταν διπλές (πρωί, απόγευμα) με πολύ δουλειά πάνω στο τραπέζι ,αλλά ταυτόχρονα και στη φυσική κατάσταση. Μέσα σε ένα όμορφο δασάκι  στο  ‘’Γιαννιώτικο Σαλόνι ‘’ πραγματοποιούνταν οι προπονήσεις στο στίβο. Υπήρξε πολύ όρεξη για ‘’τρέξιμο ‘’ από όλους ,αθλητές και προπονητές μέσα σε ένα κλίμα  χαρούμενο και αισιόδοξο. Οι προπονήσεις στο τραπέζι γίνονταν στην αίθουσα του συλλόγου μας ,ιδανική από θερμοκρασία  και από δάπεδο.
Η προετοιμασία έκλεισε ως είθισται με αγώνες  Τρίτη πρωί (3/9),για την ιστορία την 1η θέση κατέλαβε ο Βραζιτούλης Αριστείδης,την 2η θέση ο Ακρίβης Γεώργιος και την 3η θέση ο Τσαγκογιάννης Δημήτρης.
Με τις καλύτερες εντυπώσεις αθλητές και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους, αφού οι δύο ανωτέρω φιλοξενούμενοι προπονητές έρχονται   για 2η φορά σε camp του συλλόγου μας. Καλή αθλητική χρονιά σε όλους.


Έγινε εξάσκηση στη μετακίνηση των ποδιών παίζοντας ποδόσφαιρο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου