Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Σάββατο 15-2-2014.

Σπουδαία  πρόκριση  του Βραζιτούλη Αριστείδη  στους 26 καλύτερους παίδες της Ελλάδος, στη τελική φάση που θα γίνει στη Αθήνα 26 και 27 Απριλίου. Δείχνοντας την ανοδική του πορεία με τις έξι νίκες και με το ίδιο σκορ 3-0 κέρδισε την μια (1) από τις τρεις (3)  θέσεις που έδιναν  το εισιτήριο για την Πανελλήνια τελική φάση των Παίδων, σε σύνολο 125 αθλητών από Κεντρ. Μακεδονία, Θεσσαλία, Δυτ.Μακεδονία και Ήπειρο που συμμετείχαν στη Προκριματική φάση. Το ίδιο έδειξαν οι επιτυχημένες εμφανίσεις και των άλλων  αθλητών-τριών στους προκριματικούς αγώνες που έγιναν το Σάββατο 15/2/14 στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά για κάθε αθλητή:
1.- Βραζιτούλης Αριστείδης.Κατέκτησε την μια (1) από τις τρεις (3) θέσεις, που οδηγούσαν  στη  πρόκριση για την Πανελλήνια τελική φάση των Παίδων, πετυχαίνοντας  έξι συνεχείς  νίκες, παίζοντας πιγκ-πογκ που χειροκροτήθηκε. Θα συμμετάσχει και στο διπλό αγώνισμα.
2.- Λισγάρας  Γεώργιος. Αρχικά σε όμιλο των 4 αθλητών τερμάτισε 1ος Στη συνέχεια κέρδισε 2 νοκ-άουτ αγώνες και έφθασε (12-άδα) παίζοντας πολύ καλά και μεθοδικά. Ηττήθηκε στα « σημεία»  στον ημιτελικό από τον Σιδηρόπουλο της Βέροιας με 3-1. Θα μπορούσε να είχε πάει τελικό.
3.-  Άνθης Γεώργιος. Τερμάτισε 1ος σε όμιλο των 4 αθλητών. Κέρδισε στη συνέχεια 2 νοκ-άουτ αγώνες.  Έφθασε (12-άδα), στον ημιτελικό αποκλείσθηκε από τον Μίντση  αθλητή του Απόλλωνα  Καλαμαριάς με 3-1 (κάποιος έπρεπε να κερδίσει) αποδίδοντας γενικά   εκπληκτικό πιγκ-πογκ  σε όλους τους αγώνες.
4.-  Τσαγκογιάννης Δημήτριος. 1ος στο όμιλο των 4 αθλητών. Ηττήθηκε στο 1ο νοκ-άουτ αγώνα από τον Λαδά αθλητή του Ευόσμου με 3-1.Εξαιρετική η εμφάνιση του, στο κρίσιμο όμως  4ο σετ, (ενώ στα σετ ήταν 2-1), δεν έδειξε  αυξημένη  προσοχή ,έτσι έχασε στα «σημεία» τον αγώνα και την συνέχεια της προκριματικής  φάσης. 
5.-  Κυριόπουλος  Χριστόφορος. Κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλο του με δύο νίκες και μια ήττα .Έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια των αγώνων νοκ-άουτ,  αν και οι εμφανίσεις του με εξαίρεση τον αγώνα που έχασε υπήρξαν πολύ καλές.
6.-  Στεφανής   Νικόλαος. Την 2η θέση πήρε στον όμιλο των 4 αθλητών.  Πέτυχε 2 νίκες,  1 ήττα, αγωνίσθηκε με πάθος, οριακά ηττήθηκε στο καθοριστικό αγώνα και δεν προχώρησε στα νοκ-άουτ.
7.-  Λισγάρας  Άγγελος –Λουκιανός. Από τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές που συμμετείχαν στους προκριματικούς αγώνες. Ανήκει στη κατηγορία Παμπαίδων (Δ΄Δημοτικού) και θέλησε  για εμπειρία να συμμετάσχει στη πιο πάνω κατηγορία (Παίδων).Με την εκπληκτική  απόδοση  του κατέκτησε  2 νίκες  με μεγαλύτερους σε ηλικία  αντιπάλους. Η ήττα ήρθε στο 3ο αγώνα με αθλητή της (Γ΄Γυμνασίου) και δεν προχώρησε στους νοκ-άουτ αγώνες.
Αναλυτικά για κάθε αθλήτρια:
1.-  Χριστοδούλου Δανάη . Κάθε αθλητής «δικαιούται» να έχει μια κακή ημέρα, αυτή η ημέρα ήταν για τη Δανάη το Σάββατο 15/2/14.Έτσι μια απρόσμενη ήττα την έφερε 2η στον όμιλο της και δεν συνέχισε στους  αγώνες της επόμενης φάσης.
2.-   Κωσταρέλου Νικολέτα . Έδωσε τρεις (3) αγώνες  σε όμιλο των 4 αθλητριών και έδειξε με την απόδοση της (πέτυχε 2 νίκες ,1 ήττα) ότι  η πορεία της στο άθλημα θα είναι ξεχωριστή. Κατέλαβε την 2η θέση και δεν προχώρησε.

3.-   Μαστίκη Βασιλική- Ηλιάνα. Με (2) νίκες και (1) ήττα κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλο της και δεν προχώρησε στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ. Όμως οι εμφανίσεις της έδειξαν ότι το μέλλον της ανήκει με την προ-υ-πόθεση να συνεχίσει να προπονείται συστηματικά.-


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου