Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ) ΑΘΛΗΤΕΣ 16-2-2014


 .- Θαυμάσιες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι ενήλικοι  Ανεξάρτητοι-(ερασιτέχνες, χωρίς δελτίο)-  αθλητές των Ιωαννίνων στο πανελλήνιο open  που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη τη Κυριακή 16/2/2014 και διοργάνωσε η τοπική επιτροπή Βορ.Ελλάδος της Ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι σπουδαίες εμφανίσεις είχαν και  αποτελέσματα, γιατί κάποιες φορές μπορεί να αποδίδεις καλά,  αλλά να μην έρθει το αποτέλεσμα. Όμως τη Κυριακή οι τέσσερεις (4) ερασιτέχνες αθλητές της πόλης επέστρεψαν με ένα μετάλλιο ο καθένας. Αναλυτικά :

1.- Ο Καρατζένης Χρήστος συμμετείχε στην ηλικιακή  κατηγορία  51  - 60 ετών  και  κατέλαβε την 3η θέση   και το (χάλκινο μετάλλιο) .
2.- Ο Βαβάτσικος Κωνσταντίνος συμμετείχε στην ηλικιακή κατηγορία 18 – 40 ετών έφτασε  τελικό, ηττήθηκε οριακά  με 3-2 ,έτσι κατέλαβε την 2η θέση  και το (αργυρό μετάλλιο) σε σύνολο 18 αθλητών στη κατηγορία του.
3.- Ο Τόλιας Ανδρέας  συμμετείχε  επίσης στην ηλικιακή κατηγορία 18 – 40   και κατέλαβε την 3η θέση και το (χάλκινο μετάλλιο).    και
4.- Ο Καλομοίρης Δημήτρης πάλι στην ηλικιακή  κατηγορία 18- 40 κατέλαβε την 3η θέση και το (χάλκινο μετάλλιο).
.- Έτσι   δύο Γιαννιώτες αθλητές  κατέλαβαν  την 3η θέση στην ίδια κατηγορία , αφού στο πιγκ-πογκ δεν πραγματοποιείται ο μικρός τελικός και ο 3ος αθλητής  την 2η θέση.
.- Τελευταία  παρατηρείται μεγάλη δραστηριοποίηση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα Γιάννενα  στο χώρο των ερασιτεχνών αθλητών ,ατόμων δηλ. που δεν έχουν αγωνιστεί σε ομάδες και σε πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Απλώς έχουν παίξει κάποια στιγμή στο παρελθόν ,στο Στρατό, στα κατηχητικά, στο πολιτιστικό σύλλογο του χωριού τους κ.λ.π και θέλουν πάλι να επανακάμψουν αγωνιστικά μεν ερασιτεχνικά δε. Η Ομοσπονδία, αλλά και οι σύλλογοι διοργανώνουν αρκετά συχνά πανελλήνια τουρνουά δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις του αθλήματος να απολαμβάνουν  το παιγνίδι και τον συναγωνισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου