Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8-8-2015 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΩΒΟΥΣΑΣ.


Από 1 έως 8 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Βωβούσας και  περιλαμβάνει  διάφορες εκδηλώσεις  στο πανέμορφο χωριό, το οποίο διαρρέει ο ποταμός Αώος. Η Βωβούσα απέχει  77 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα. Ένα πέτρινο μονότοξο  γεφύρι ενώνει τις δύο γειτονιές του χωριού, το οποίο χτίστηκε το 1748 από τον Αλέξη Μίσιο  και έχει αναγνωριστεί ως νεώτερο αρχαιολογικό μνημείο.



Με προσωπική πρωτοβουλία  του πρώην   Προέδρου  της Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων κ. Βραζιτούλη Νικολάου, (αφού είναι ο τόπος καταγωγής του),  ενσωματώθηκε   στο πρόγραμμα του φεστιβάλ  και το  τουρνουά πιγκ-πογκ . Όπως λέει και ο ίδιος «όποιος αγαπά το πιγκ-πογκ  ήρθε η ώρα να το αποδείξει και να δείξει  τις δεξιότητες του στη πλατεία Βωβούσας αποχαιρετώντας το Φεστιβάλ με τον καλύτερο τρόπο». Υπ’ όψιν ότι τραπέζια θα υπάρχουν τοποθετημένα σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 και ώρα 10.00 το πρωϊ  ξεκινά το τουρνουά με τρεις (3) ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών –Γυναικών.
Αγόρια, Κορίτσια   του Δημοτικού μέχρι 12 ετών.
Παίδες, Κορασίδες  12 έως 15 ετών
Γενική κατηγορία (Ανδρών-Γυναικών) 15 ετών και άνω.
Δηλώσεις συμμετοχής στον. Κ. Βραζιτούλη Νικόλαο στο τηλέφωνο  6976 682762. Στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια, ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικά συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου