Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ-ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ. 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΜΕ (2)   ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ (1) ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΓΥΡΙΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ   ΕΝΗΛΙΚΩΝ   ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ) ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Με  70  συμμετοχές   διεξήχθη το 1ο τουρνουά της Πρέβεζας. Σημαντικός αριθμός για 1η διοργάνωση, με συμμετοχές  από πολλά μέρη της Ελλάδος. Ο Νικόλαος Βραζιτούλης στη κατηγορία ανεξάρτητων  40 και άνω    αγωνίσθηκε στο τελικό, ηττήθηκε με 3-1 από τον Δημήτρη Παρόδο (Θεσ/νίκη) κατέλαβε την 2η θέση. Στην ίδια κατηγορία την 3η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Καρατζένης. Στη κατηγορία βετεράνων ο Θεολόγος Καπετανίδης κατέλαβε την 3η θέση. Επίσης αγωνίσθηκαν  και
οι αθλητές Χρήστος Σιατήρης, Δημήτρης Καλομοίρης, Κώστας Βαβάτσικος, Χαράλαμπος Τσιόλης  και Κώστας  Χρήστου .
Τα τελευταία τέσσερα  χρόνια έχει διαπιστωθεί πανελλήνια μια  δυναμική,  στους ενήλικες ερασιτέχνες αθλητές (χωρίς δελτίο) του πιγκ-πογκ,  για συμμετοχή τους σε αγώνες  στα διάφορα πανελλήνια τουρνουά που διεξάγονται.  Όλοι λίγο πολύ έχουν πιάσει τη μικρή ρακέτα στα  χέρια τους και έχουν δώσει κάποιο αγώνα από τη μικρή τους ηλικία στο σχολείο, στη κατασκήνωση, στο στρατό, στις ενορίες.

Το 2016 το παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων θα γίνει τον Μάϊο στην Ισπανία για μια εβδομάδα και προβλέπεται να συγκεντρώσει 4000 αθλητές-τριες άνω των 40 ετών, αριθμό το οποίο έχουν βάλει όριο οι διοργανωτές γιατί δεν μπορούν να υποδεχθούν περισσότερους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου