Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ



ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  27-28/2/2016 . (Εκτάκτως έγινε στο κλειστό της Ελευσίνας).
Για μια ακόμη φορά αθλητές –τριες  από τα Γιάννενα,  είχαν  σημαντική παρουσία  σε ένα  πανελλήνιο τουρνουά με 200 περίπου συμμετοχές. Συγκεκριμένα:  ο Χρήστος ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗΣ πέτυχε να μπει στην 8-άδα των παμπαίδων, η Ελεάννα  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ επίσης πέτυχε να μπει στη 10-άδα των παγκορασίδων  και η Δανάη ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ βγήκε εκτός 16-άδας στις κορασίδες , αφού στους καθοριστικούς αγώνες ηττήθηκε οριακά.

Μπορεί να μην φόρεσαν μετάλλιο στο στήθος τους, όμως  και οι τρεις πραγματοποίησαν  εξαιρετικές εμφανίσεις και συνεχίζουν τη πορεία για τη τελική φάση των open. Οι παρακάτω στίχοι της ποιήτριας Αθηνάς Ντάσιου-Γιάννου είναι χαρακτηριστικοί:  «Τον δρόμο σου απόφαση σαν πάρεις να τον τρέξεις, μην σταματάς. Κι οι δυσκολίες  μεσ’ το πρόγραμμα είναι. Τον νου σου να κρατάς στο στόχο. Το βλέμμα σου στο τέλος καρφωμένο και θα πετύχεις………..» 

Το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, ότι είναι  ηρωϊσμός, να κάνεις αθλητισμό, πόσο μάλλον πρωταθλητισμό στην περιφέρεια ,γι’ αυτό αξίζει το κάθε τι που πετυχαίνει ο αθλητής –τρια της περιφέρειας. Θέλει πάθος, μεράκι από τους αθλητές, προπονητές και φυσικά τους γονείς. Συγχαρητήρια σ’ όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου