Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Της ΔΑΝΑΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Όλοι οι αθλητές της Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων
ΠΡΩΤΗ (1Η )Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ ΣΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5-3-2016  ΣΤΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ (7) ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ όμως ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Αναλυτικά:
Μετά τη κατάκτηση της πρόκρισης
 με την προπονήτρια.''
ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΣΣΑ  ΑΘΛΗΤΡΙΑ.  Μεγάλη  επιτυχία η είσοδος της, στις 26 καλύτερες αθλήτριες της πανελλήνιας τελικής φάσης. Στον ημιτελικό νίκησε την Χριστίνα Κούλικα  αθλήτρια της ΧΑΝΘ με 3-0 και στον τελικό την Ελπίδα  Καϊοπούλου  αθλήτρια του Ευόσμου   με 3-0.

''  Μετά τη κατάκτηση της πρόκρισης
 με τους συναθλητές της.'
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ   Ο Πέτρος ΑΚΡΙΒΗΣ  με καλές εμφανίσεις και 3 νίκες στον όμιλο του , πέρασε στη φάση των νοκ-άουτ. Εκεί στον 1ο αγώνα ηττήθηκε από τον Παζαρτζικλή ,αθλητή της Βέροιας με 3-0, ο οποίος σημειωτέον πήρε την μια (1) από τις 4 προκρίσεις για την τελική φάση. Ο Χριστόφορος ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ παρά την απουσία των 3 μηνών από τις προπονήσεις , μόλις το τελευταίο μήνα επανέκαμψε, έπαιξε αρκετά καλά,  πέτυχε 2 νίκες , 1 ήττα στον όμιλο και αποκλείσθηκε από την φάση των νοκ-άουτ.  Ο Δημοσθένης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  από τους νέους αθλητές , έπαιξε  θαυμάσιο πιγκ-πογκ, αποκλείσθηκε όμως για την φάση των νόκ-άουτ ,αφού ηττήθηκε στον όμιλο του οριακά με 3-2 από τον Παπαδάκη ,  (2ο φαβορί των αγώνων), αθλητή της ΧΑΝΘ, ο οποίος πήρε τελικά την μια (1) από τις 4 προκρίσεις για την τελική φάση. Ο Δημήτρης  ΖΟΥΜΠΑΣ  ,από τους νέους αθλητές, με έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση του, πέτυχε 2 νίκες και 1 ήττα,  αποκλείσθηκε στον όμιλο του  από την φάση των νοκ-άουτ. Ο Γεώργιος ΦΙΛΗΣ, επίσης από τους μικρούς και πολύ νέους αθλητές  πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στην 1η παρουσία του σε προκριματική φάση, φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας αγώνων, πέτυχε 1 νίκη και  2 ήττες και αποκλείσθηκε από την συνέχεια των αγώνων. Ο Μιχάλης  ΧΑΤΖΗΜΕΛΕΤΙΟΥ (Γ΄Γυμνασίου) παίζοντας 1 χρόνο πιγκ-πογκ με αξιοσημείωτη  εξέλιξη, με 1η παρουσία σε επίσημους αγώνες,  αγωνίσθηκε πολύ καλά στον όμιλο του,  πέτυχε 1 νίκη, επίσης από τις 2 ήττες η μια ήταν οριακή και αποκλείσθηκε από την συνέχεια των αγώνων. Ο Χρήστος ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗΣ (ΣΤ Δημοτικού) αγωνίσθηκε στη παραπάνω κατηγορία των Παίδων για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Στον όμιλο του , μετά από πολύ καλές εμφανίσεις πέτυχε 3 νίκες  και πέρασε στην φάση των νοκ-άουτ. Στο 1ο αγώνα αντιμετώπισε τον επίσης συνομήλικο του Καραμούτη  αθλητή της Βέροιας . Έγινε ένας εκπληκτικός αγώνας , εκεί ηττήθηκε ο Χρήστος με 3-2 και δεν συνέχισε.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τρια και στη προπονήτρια του συλλόγου   κ. Ευτυχία ΠΕΡΡΗ  για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο  των  αθλητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου