Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ


ΧΑΛΚΙΝΟ  ΜΕΤΑΛΛΙΟ  Ο ΚΩΣΤΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΥ   ΣΤΟ 1ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ, 7 ΚΑΙ 8 ΜΑΊΌΥ 2016. 
Οι Γιαννιώτες ενήλικες λάτρεις του πιγκ-πογκ δίνουν το παρών σχεδόν σε κάθε διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα , αποδεικνύοντας το μεράκι τους για τον αθλητισμό και το άθλημα ειδικότερα. Στη Καβάλα, με 80 συνολικά συμμετοχές,  ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, όπου αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που έτρεξαν και αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο και κατάφεραν να έχουν  ένα άρτιο αποτέλεσμα,  μετέβησαν οι ανεξάρτητοι αθλητές  Χρήστος ΚΑΡΑΤΖΕΝΗΣ  και Κώστας ΧΡΗΣΤΟΥ. Οι  Γιαννιώτες αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και πρόβαλλαν με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο και τη πόλη.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Χρήστου στην ηλικιακή κατηγορία 40-49 των ανεξάρτητων αθλητών, (χωρίς δελτίο), αφού προκρίθηκε από τη διαδικασία των ομίλων κερδίζοντας τον Πανουκίδη Γεώργιο από τη Κοζάνη στο καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα,  προχώρησε στα ημιτελικά.  Εκεί συναντήθηκε με τον Καρακασίδη Νίκο αθλητή από τη Θεσσαλονίκη και σε ένα αγώνα με συνεχείς  ανατροπές , ηττήθηκε οριακά με 3-2  και έμεινε εκτός τελικού, κατακτώντας ταυτόχρονα το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Χρήστος Καρατζένης στην ηλικιακή κατηγορία 50-59 των ανεξάρτητων αθλητών, (χωρίς δελτίο), στον καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα για την πρόκριση στα ημιτελικά ηττήθηκε οριακά με 3-2 και έμεινε εκτός μεταλλίων.

Συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές για την προσπάθεια τους, αλλά και για την επιτυχημένη πορεία τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου