Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2/3-ΙΟΥΛΙΟΥ 2016


ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Την αγωνιστική χρονιά 2016-17 ο Παναγιωτίδης Αλέξανδρος θα αγωνίζεται με την ομάδα των Ιωαννίνων.  Ένας σπουδαίος αθλητής και χαρακτήρας ήρθε στην οικογένεια της Φ.Ε.Α. Ο Αλέξανδρος είναι φοιτητής στη πόλη μας και  ξεκίνησε το πιγκ-πογκ στη Κοζάνη από μικρή ηλικία, όπου αγωνίζονταν μέχρι και φέτος με τον Σ.Ε.Α.Κοζάνης. Η πορεία του είναι εξαιρετική με αρκετές επιτυχίες και το μυστικό του είναι  το μεράκι,  που έχει  για το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

3Ος  ο ΑΚΡΙΒΗΣ Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα (Κυριακή  3-7-16), στη κατηγορία αθλητές έως 29 ετών. Με  πολύ καλή απόδοση πέτυχε 4 νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και  έφτασε στα ημιτελικά , ηττήθηκε οριακά με 3-1  από τον Λυκοστράτη και παρέμεινε στη 3η θέση σε σύνολο 18 αθλητών.
3ος  ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Αλέξανδρος στο διπλό αγώνισμα παίζοντας πολύ καλά  με συμπαίκτη από τη Καστοριά κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο το (Σάββατο 2-7-16). Την επόμενη ημέρα  Κυριακή 3-7-16 στο ατομικό αγώνισμα στη κατηγορία αθλητές έως 29 ετών, έφτασε  8-άδα. Ηττήθηκε στο νοκ-άουτ αγώνα για τα ημιτελικά από τον Ξανθόπουλο με 3-2, το τελευταίο (5ο σετ) 11-9. Ένας αγώνας που πρόσφερε θέαμα, είχε μεγάλη διάρκεια , κάποιος όμως έπρεπε να κερδίσει.
Το 2ο  διεθνές τουρνουά ήταν καλύτερο από πέρυσι, αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του συλλόγου ‘’Σάρισες’’ Φλώρινας κ. Λυγούρα Γεώργιο και στους συνεργάτες του. Όλοι τους κοπιάζουν, χύνουν ιδρώτα, αλλά η δροσιά  του  επιτυχημένου αποτελέσματος, τους « δροσίζει» και τους ξεκουράζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου