Τρίτη 4 Απριλίου 2017

14o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 1/2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 .

Χρυσό μετάλλιο ο Ανδρέας Τόλιας , ασημένιο ο Τηλέμαχος Χρήστου και Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, χάλκινο  ο Χρήστος Καρατζένηςο Αλκιβιάδης Χριστοδουλίδης και ο Γεώργιος Ακρίβης .
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Σ.Ε.Α.Κοζάνης, για τη συνέχιση ενός όμορφου τουρνουά , με τη συνεργασία του Δήμου.
Το τουρνουά  δίνει την ευκαιρία της μαζικής άθλησης , της συμμετοχής σε αγώνες  για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος, ιδιαίτερα της συμμετοχής των παιδιών, που είναι στην αρχή της ενασχόλησης τους με το άθλημα.
Πολλοί Γιαννιώτες, μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο στη Κοζάνη και αγωνίσθηκαν και χάρηκαν τους αγώνες. 
Συγχαρητήρια σε όσους κέρδισαν κάποιο μετάλλιο, αλλά και σε αυτούς που δεν πήρανε μετάλλιο, γιατί σημασία έχει η χαρά της συμμετοχής στον αγώνα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους Γιαννιώτες αθλητές:
Κατηγορία αγοριών Δημοτικού.
Στο τελικό βρέθηκε ο Τηλέμαχος ΧΡΗΣΤΟΥ με τον αθλητή Μοσχάκη από τη Καστοριά. Ηττήθηκε με 3-1 και κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο . Στο μικρό τελικό ο Αλκιβιάδης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ νίκησε τον Λευτέρη Καπαγιαννίδη με 3-2 και κατέκτησε τον χάλκινο μετάλλιο. Επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Χρήστος ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ, Πέτρος ΓΚΙΖΑΣ και Δημήτριος ΜΑΧΑΙΡΑΣ.
Κατηγορία Αθλητών με δελτίο.
Ο Αλέξανδρος ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ήταν στο τελικό , αλλά  ηττήθηκε με 3-1, ο Γεώργιος ΑΚΡΙΒΗΣ κατέλαβε τη  3η θέση. Επίσης ο Πέτρος ΑΚΡΙΒΗΣ και Θεολόγος  ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ πραγματοποίησαν  πολύ καλές  εμφανίσεις.
Κατηγορία Αθλητών χωρίς δελτίο.
Μεγάλος νικητής ο Ανδρέας ΤΟΛΙΑΣ, μετά από ανατροπές, οι οποίες τον οδήγησαν στο κύπελλο. Ο Χρήστος ΚΑΡΑΤΖΕΝΗΣ κατέκτησε την 3η θέση. Ακόμη αγωνίσθηκαν ο Νίκος ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ, Δημήτριος ΚΛΑΔΟΣ και Κώστας ΧΡΗΣΤΟΥ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου