Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24   ΙΟΥΝΙΟΥ 2017.
Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων ανταποκρινόμενος στη πρόσκληση του  πατρός Βασιλείου εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου,  μετέφερε τραπέζια , μετρητές  γενικά  το απαραίτητο υλικό και διεξήγαγε ένα όμορφο τουρνουά.
Συμμετείχαν 22 παιδιά της ενορίας, και με τη συνδρομή  των ανθρώπων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε ένα  πρωτάθλημα που το απόλαυσαν οι συμμετέχοντες, αλλά και οι  γονείς που ήταν εκεί.  

Στη γρήγορη και ομαλή ροή των αγώνων συνέβαλλε ο επίσημος διαιτητής της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Ανδριώτης , τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ. Δεν θα αναφέρουμε νικητές , 2ους και 3ους , αλλά θα μείνουμε στη όμορφη, οικογενειακή  και αθλητική γιορτή  που  έγινε.
Όλα τα παιδιά έπαιξαν με πάθος για τη νίκη , ταυτόχρονα με ευγένεια προς τον αντίπαλο κι’ αυτή η ευγένεια είχε ως αποτέλεσμα τη χαρά στο πρόσωπο των παιδιών, αλλά και των μεγάλων.
Τοποθετήθηκαν 3 τραπέζια , οριοθετήθηκε ο αγωνιστικός χώρος με τα χωρίσματα, τοποθετήθηκαν τραπεζάκια με πίνακες μέτρησης και ώρα 10.00 ξεκίνησε το τουρνουά σε 4 κατηγορίες  και κράτησε μέχρι 12.30 .

 Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο  αύλειο χώρο  της Εκκλησίας κάτω από ένα μεγάλο  πλάτανο, που η σκιά του κάλυπτε όλα τα τραπέζια και υπήρχε δροσιά. Στους νικητές δόθηκαν μετάλλια και κύπελλο, αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ενθύμιο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου