Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΤΟP 11, ΤΟ 2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ .

Το Σάββατο 10/6/17 και ώρα 10.00 στην αίθουσα του συλλόγου μας  διεξήχθη  το ΤΟP 11, αυτή την φορά με τη συμμετοχή  των παρακάτω αθλητών : 1) Δημήτρης Ζούμπας , 2) Χρήστος Κίτσος, 3) Νικολέτα Κωσταρέλου, 4) Δανάη  Χριστοδούλου, 5) Αλκιβιάδης Χριστοδουλίδης, 6) Τηλέμαχος Χρήστου, 7) Πέτρος Ακρίβης , 8) Χρήστος Κοντοδήμας, 9) Γιάννης Κουντούρης, 10) Γιωργής Φίλης, 11) Δημοσθένης Παπαδόπουλος .

  Μέχρι την 14.30 ώρα  δόθηκαν σκληρές «μάχες» μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα. Οι αγώνες ξεκίνησαν  με τη συγκρότηση ομίλων και στη συνέχεια με νοκ-άουτ, μέχρι τον τελικό, αλλά και για όλους διεξήχθησαν αγώνες διαβάθμισης . Τα μετάλλια που δόθηκαν αποτελούν και  πάλι συλλεκτικά κομμάτια, προσφορά του κ. Δημήτρη Ανδριώτη φίλου του συλλόγου μας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
2ο ΤΟP  11  ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017
1η θέση, Χρυσό μετάλλιο:  Γιάννης Κουντούρης
2η θέση, Ασημένιο μετάλλιο: Δανάη  Χριστοδούλου
3η θέση, Χάλκινο μετάλλιο: Δημοσθένης Παπαδόπουλος  και Χρήστος  Κίτσος .
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες  αθλητές-τριες, αλλά και σε όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του  TOP 11.
Την απονομή των μεταλλίων έκανε ο αθλητής του συλλόγου μας Γεώργιος  Ακρίβης,  που έχει πετύχει σπουδαίες διακρίσεις.
Από την Ε’ Δημοτικού ξεκίνησε στον σύλλογο μας και σήμερα είναι φοιτητής της Μαθηματικής σχολής του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων και συνεχίζει ως αθλητής στην ομάδα των Ανδρών, αλλά και όταν του ζητηθεί από τον προπονητή  συνδράμει  στη καθοδήγηση των αθλητών την ώρα των αγώνων.
Το ίδιο πράττουν βέβαια και οι άλλοι δύο φοιτητές, αθλητές του συλλόγου μας  ο Αθανάσιος Θωμά  και ο Αλέξανδρος  Παναγιωτίδης,  ( προερχόμενος  από το Σ.Ε.Α.Κοζάνης).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου