Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΚΡΙΒΗ.

Το Σάββατο 2/12/2017 στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε 98 αθλητές διεξήχθη  η προκριματική φάση  των ανδρών   Μακεδονίας , Θεσσαλίας και Ήπείρου.  
Πέντε (5) αθλητές πήρανε το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στη τελική φάση που θα διεξαχθεί αρχές Μαρτίου.
Ανάμεσα τους και ο Γιαννιώτης αθλητής , ο οποίος πέρασε τον όμιλο του ως 1ος με 3 νίκες. Στη συνέχεια πέτυχε άλλες  τρεις (3) νίκες στους νοκ-άουτ αγώνες. Η εμβληματική νίκη έγινε στη  καθοριστική «μάχη» με τον Στεργιόπουλο αθλητή του Ο.Ε.Α.Φλώρινας, όπου η νίκη με 3-0 , οδήγησε  το Γεώργιο Ακρίβη στους 38 καλύτερους αθλητές Πανελλήνια της τελική φάσης.
Επίσης με τα χρώματα του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων αγωνίσθηκε ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης που προέρχεται από το σύλλογο της  Κοζάνης. Αν και πέρασε ως 1ος  από τον όμιλο του στον καθοριστικό νοκ-άουτ  αγώνα  με τον Ηλιάδη του Γ.Σ.Βόλου ηττήθηκε με 3-0 και δεν πήρε τη  πρόκριση.   

(.-Στη φωτογραφία ο Γεώργιος Ακρίβης  στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης  με συναθλήτρια του στο θαυμάσιο βίντεο, που προβλήθηκε  την 6η Απριλίου 2017  με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα του πιγκ-πογκ. Ένα πρωτότυπο βίντεο προβολής του αθλήματος μας , που απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλους και σε διεθνή επίπεδο.)                                                                          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου