Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

OPEN ΣΙΝΔΟΥ (25,26/11/17) , ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΧΡΗΣΤΟΥ.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν  οι 7 αθλητές και η 1 αθλήτρια κάτω από τη καθοδήγηση του κ. Georgi  Daskalov, καταλαμβάνοντας πολύ καλές θέσεις. Στους μίνι παμπαίδες ο μικρός σε ηλικία Σπυρίδων  Χρήστου  πέρασε ως 2ος στο όμιλο του, στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον αθλητή των Σερρών με 3-1 και τελικά κατετάγη 3ος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Στους Παίδες ο Χρήστος Ντασταμάνης πέρασε 1ος από τον όμιλο του, οριακά δεν πέρασε για την 8-άδα , τελικά κατέλαβε τη 13η θέση σε σύνολο 63 αθλητών στη κατηγορία του. Στην ίδια κατηγορία την 17η θέση κατέλαβε ο Γιάννης Κουντούρης , αφού πέρασε  ως 2ος  από τον όμιλο του , έχασε τη είσοδο του στους 16  στο νοκ-άουτ αγώνα,   αφού ηττήθηκε οριακά με 3-2 από τον αντίπαλο του, στη συνέχεια πέτυχε μόνο νίκες.  
Επίσης στους Παίδες, ο Τηλέμαχος Χρήστου κατετάγη 3ος στο όμιλο του πετυχαίνοντας 1 νίκη , 2 ήττες , στη συνέχεια αγωνίσθηκε στους αγώνες κατάταξης.
Στις Κορασίδες (21 οι συμμετοχές) η  Ελεάνα Παπαδοπούλου πέρασε ως 2η στο όμιλο της , στο καθοριστικό αγώνα για την 4-άδα αντιμετώπισε την νικήτρια της κατηγορίας την Πετσίβα  και ηττήθηκε με 3-0, (11-9, 11-9, 11-9).  
Στους έφηβους ο Πέτρος Ακρίβης κατετάγη 3ος  στον  όμιλο του,  πετυχαίνοντας 1 νίκη και 2 ήττες, στη συνέχεια  μετά τους αγώνες κατάταξης  κατέλαβε την 18η θέση σε 26 αθλητές.
Στους Παμπαίδες  ο  Χρήστος Κοντοδήμας  με 1  νίκη και 2 ήττες στο όμιλο του κατετάγη 3ος. Στη συνέχεια στους αγώνες κατάταξης πέτυχε  νίκες και κατέλαβε την 35η θέση. Ο  Γεώργιος Κοσμάς πέρασε τους ομίλους ως 2ος με 2 νίκες  1 ήττα,  τελικά κατετάγη 20ος στο σύνολο των 50  συμμετεχόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου