Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ


ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΑΛΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΧΡΗΣΤΟΥ , τρίτος (3) ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ με σπουδαίες εμφανίσεις.
Οκτώ (8) αθλητές και δύο (2) αθλήτριες του Α.Σ Φ.Ε.Α Ιωαννίνων συμμετείχαν  στο ανοικτό τουρνουά της Θεσσαλονίκης, σε ένα εξαιρετικό σε διοργάνωση open με συμμετοχή 295 αθλητών-τριών από 66 σωματεία , από όλη την Ελλάδα.
Με εμφανίσεις, που δείχνουν συνεχή πρόοδο,  όλοι οι αθλητές-τριες των Ιωαννίνων έδειξαν υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, πάθος για τη νίκη ανεξάρτητα αν σε μερικούς δεν ήλθε και το αποτέλεσμα. Τους αθλητές-τριες κοουτσάρισε ο προπονητής της ομάδας κ. Georgi Daskalov.

Αναλυτικά:
Ο μικρότερος σε ηλικία των δέκα Γιαννιωτών αθλητών-τριών   στη κατηγορία  μίνι Παμπαίδες, Σπυρίδων Χρήστου έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο πετυχαίνοντας 5 νίκες και 1 ήττα, κερδίζοντας στον μικρό τελικό τον αθλητή Δημ. Γεωργαλίδη  (Α.Σ.Μαγκουφάνας-Αθηνών) ,Νο 2 φαβορί των αγώνων,  με 3-0 ,δείχνοντας ό,τι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια.
Στις Κορασίδες η Ελεάνα Παπαδοπούλου (3η στον όμιλο της), πέτυχε 2 νίκες  και 4 ήττες , καταλαμβάνοντας την 21η θέση.
Στις Νεάνιδες η Δανάη Χριστοδούλου, αν αναλογισθεί κάποιος τους συνεχείς τραυματισμούς , από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου οι εμφανίσεις της ήταν  ενθαρρυντικές.
Στους Παμπαίδες ο Γεώργιος Κοσμάς  πέτυχε 4 νίκες  και 4 ήττες, (πέρασε 2ος από τον όμιλο του), κατέλαβε  την 29η θέση και  ο Χρήστος Κοντοδήμας  πέτυχε 4 νίκες , 4 ήττες, (όμως πέρασε 3ος από τον όμιλο του) και κατέλαβε την 46η θέση.
Στους Έφηβους ο Δημήτρης Ζούμπας συμμετείχε μετά από πολύ καιρό σε αγώνες , ήταν ανταγωνιστικός κατέλαβε την 37η θέση.
Στους Παίδες ο Χρήστος Ντασταμάνης (πέρασε 1ος στον όμιλο ) πέτυχε 7 νίκες και 1 ήττα, κατέλαβε την 17η θέση. Η ήττα έγινε (για την 16-άδα), από τον  αθλητή Δημ. Βασιλάκη (Π.Α.Ο.Πεύκης) με 3-2 , ο οποίος τελικά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Γιάννης Κουντούρης (πέρασε 2ος στον όμιλο) πέτυχε 6 νίκες , 2 ήττες, κατέλαβε την 29η θέση.
Ο Γεώργιος Λισγάρας (πέρασε 3ος στον όμιλο), πέτυχε 5 νίκες και 3 ήττες , κατέλαβε  την 43η θέση
και ο Τηλέμαχος Χρήστου (πέρασε 3ος στον όμιλο), πέτυχε 2 νίκες και 6 ήττες, κατέλαβε την 54η θέση.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου