Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο Α.Σ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ,ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-1-2018 .

Στο καφέ –παιδότοπο ‘’Αλάνα’’, δίπλα στην αίθουσα του συλλόγου και με την παρουσία  των αθλητών-τριών με τις οικογένειες τους , προπονητών,  του Δ.Σ., των μελών , αλλά και πολλών  φίλων και με τη καλή διάθεση να είναι διάχυτη σε όλους, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου.
Ο Πατήρ Δημήτριος , από την ενορία της Αγίας Μαρίνας, ως είθισται τα 3 τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ευλόγησε  τις βασιλόπιτες με το διάβασμα των ευχών για το νέο έτος.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Χρήστου είπε τις ευχές προς όλους εκ μέρους του Δ.Σ. Όμορφες παρέες δημιουργήθηκαν και οι συζητήσεις κράτησαν  μέχρι αργά. 
Υπήρχαν 2 βασιλόπιτες , επομένως και δύο φλουριά. Από την βασιλόπιτα που προορίζονταν για τους αθλητές-τριες το φλουρί κέρδισε η μικρή Βασιλική Γκογκάκη και από την βασιλόπιτα για τους ενήλικες και μη αθλητές το φλουρί κέρδισε η κυρία Διαμάντη Αγγελίδα , μητέρα του αθλητή Αλεξίου Χρήστου.
Το Δ.Σ πραγματοποίησε επιπλέον 3 κληρώσεις για όλους τους αθλητές-τριες ανεξάρτητα αν ήταν παρόντες στην εκδήλωση , αφού κάποιοι ήταν ασθενείς, ή κάποιοι λόγω υποχρεώσεων των γονέων τους απουσίαζαν. Τυχεροί αποδείχθηκαν ο Στέργιος Μήτρου , ο Απόστολος Κατερίνης και η Ελευθερία Μαγειρία.
Επίσης πρέπει να αναφέρουμε την παρουσία του φίλου καλλιτέχνη φωτογράφου κ. Γιάννη Μπράτη και φυσικά όλες οι φωτογραφίες είναι δικές του, ο οποίος πολλές φορές  στέλνει φωτογραφίες για την ιστοσελίδα μας.
Ο φίλος Γιάννης θα πραγματοποιήσει έκθεση φωτογραφίας την 14/2/2018 στο χώρο  του Λαογραφικού Μουσείου στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου.
Και του χρόνου με υγεία.     









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου