Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟΥΣ 32 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ.


ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟΥΣ  32 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ.
Στη «Νύφη του Θερμαϊκού» την 24/2/18 ημέρα Σάββατο,στη Δ.Ε.Θ, στο γνωστό περίπτερο 1,  όπου εκεί πάντα διεξάγονται οι προκριματικές φάσεις, η ομάδα των Ιωαννίνων πρωταγωνίστησε με τους οκτώ (8) αθλητές του και την μια (1) αθλήτρια, ανάμεσα στους 95 αθλητές και 31 αθλήτριες, από την Κεντρική, Δυτ. Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο, διεκδικώντας προκρίσεις – από τις έξι (6) – και τις τέσσερεις (4) – αντίστοιχα, που οδηγούσαν  στη τελική φάση.
Στους Παίδες μια πρόκριση πήρε ο Χρήστος Ντασταμάνης, που πραγματοποίησε  εξαιρετικές εμφανίσεις και κέρδισε στο τελικό τον αθλητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Ευφραιμίδη με 3-0 ,
H 2η πρόκριση χάθηκε από τον Γιάννη Κουντούρη, ο οποίος έφτασε στο τελικό, δεν πραγματοποίησε όμως την αναμενόμενη εμφάνιση στον καθοριστικό αγώνα,  έτσι  ηττήθηκε από τον αθλητή της ΧΑΝΘ Τζενίδη με 3-0. Πραγματοποιώντας επίσης καλές εμφανίσεις
O Γεώργιος Λισγάρας , ο Ανδρέας Παπαγεωργίου και ο νεοεμφανιζόμενος Μάριος  Κοραντζόπουλος πέτυχαν από 2 νίκες , αλλά στον καθοριστικό αγώνα για την πρωτιά του ομίλου, ηττήθηκαν , μπορεί οριακά να έγιναν κάποιες ήττες,  όμως δεν πέρασαν στη φάση των νοκ-άουτ.
Οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές Άλκης Χριστοδουλίδης , Τηλέμαχος Χρήστου και Χρήστος Κοντοδήμας  με την  αγωνιστική τους παρουσία στους ομίλους , (πέτυχαν και νίκες),  απέδειξαν τη συνεχή πρόοδο τους.
Στις Κορασίδες, η Ελεάνα Παπαδοπούλου , από τις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες , πέρασε 1η στον όμιλο της, στο αγώνα νοκ-άουτ αντιμετώπισε το 1ο φαβορί των αγώνων , ηττήθηκε και δεν πήρε τη πρόκριση.
Οι αθλητές –τριες μας, αλλά και άλλων συλλόγων, που μετακινούνται, (πραγματοποιώντας ένα 2-ωρο , 3-ωρο ταξίδι),  και φτάνουν  λίγα λεπτά πριν τον αγώνα , επίσης ύστερα από  πολύ πρωϊνή αφύπνιση και μπαίνουν να αγωνισθούν,  τους πρέπει ένας μεγαλύτερος έπαινος.
Πρέπει να το επισημαίνουμε  πάντα , γιατί δείχνουν μια ιδιαίτερη αγωνιστικότητα , για να ξεπεράσουν αυτές τις περισσότερες δυσκολίες  και  τους αξίζουν  συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου