Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


3ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31/3 -1/4/2018 . ΔΥΟ (2)  ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ (1) ΓΙΑ ΤΟΥΣ Φ.Ε.Α.ΒΩΒΟΥΣΑΣ.
Με τρεις  (3) αθλητές τους Παντελή Χαρακλιά , Θεολόγο Καπετανίδη , Κώστα Χρήστου και δύο (2) αθλήτριες τις Ρένα Δήμου, Ευαγγελία Βαρελά συμμετείχε η ομάδα των Ιωαννίνων και με ένα (1) αθλητή , τον Χρήστο Καρατζένη η ομάδα της Βωβούσας στο παραπάνω τουρνουά.
 Οι συμμετοχές έφθασαν τις 126 και το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό. Μια  επιτυχημένη  διοργάνωση, στην οποία όποιο πρόβλημα παρουσιάζονταν , λύνονταν άμεσα με  χαμόγελο από την  Πρόεδρο  της τοπικής επιτροπής,  της εξαιρετικής κυρίας Ελένης  Παπαδάκη,  αλλά και των συνεργατών της.  Οι διοργανωτές έδωσαν  την  αγάπη τους, για να πετύχουν το καλύτερο, το κατόρθωσαν και εισέπραξαν την αγάπη όλων των συμμετεχόντων, αφού οι όποιες μικρές ατέλειες – που υπάρχουν σε όλα τα τουρνουά  - έμειναν στο περιθώριο. Θαυμάσια τα αναμνηστικά (Τ-shirt και το  βιβλίο για τη Θεσσαλονίκη).  Ευχαριστούμε για τη υπέροχη φιλοξενία των υπευθύνων, θα μείνει αξέχαστη.   Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
Ατομικό αγώνισμα
Ανεξάρτητοι 18-39
3η θέση , χάλκινο μετάλλιο  Παντελής  Χαρακλιάς   (Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων)
Βετεράνοι  50 – 59
3η θέση ,  χάλκινο μετάλλιο  Θεολόγος  Καπετανίδης  (Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων)
Ανεξάρτητοι 60 και άνω 
3η θέση, χάλκινο μετάλλιο   Χρήστος     Καρατζένης   (Φ.Ε.Α.Βωβούσας )
Ανεξάρτητοι  40-49
Στη κατηγορία αυτή αγωνίσθηκε  ο Κώστας  Χρήστου, ( Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων),  έφθασε 8-άδα , στο νοκ-άουτ  αγώνα για την 4-άδα αποκλείστηκε  οριακά με 3-2 από τον αθλητή Αλκιβιάδη Λουκάνη της Καβάλας , που κατέκτησε  την 2η θέση.
Ενιαία κατηγορία ανεξάρτητων Γυναικών
Αγωνίσθηκαν η  Ευαγγελία  Βαρελά , η οποία δεν προχώρησε στη φάση των νοκ-άουτ παρέμεινε 3η στον όμιλο της , επίσης  και η Ρένα Δήμου δεν προχώρησε στη φάση των νοκ-άουτ , παρέμεινε 3η στον όμιλο της  εξ’ αιτίας  τριπλής ισοβαθμίας.
Διπλό αγώνισμα  -  Βετεράνοι
Καπετανίδης (Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων) /Δημητρακόπουλος  (Ο.Ε.Α.Φλώρινας) , στον όμιλο  πέτυχαν 2 νίκες  1 ήττα , έμειναν 2οι  και στη συνέχεια αποκλείστηκαν από το 1ο νοκ-άουτ.
Διπλό αγώνισμα  -  Ανεξάρτητοι
Καρατζένης (Φ.Ε.Α. Βωβούσας)/ Χρήστου  (Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων) , εξαιρετική εμφάνιση των δύο (2) αθλητών, έμειναν εκτός τετράδας αφού ηττήθηκαν οριακά με 3-2 από τους Ραμπότα/Ακριτίδη ,(θεσ/νικη), οι οποίοι κέρδισαν το κύπελλο κατακτώντας την 1η θέση






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου