Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ Τραπεζια πιγκ πογκ στα Ιωαννινα

 ''Φετος η 6η Απριλιου, ημερα της παγκοσμιας ημερας του πιγκ πογκ συνεπεσε με την Μεγαλη Παρασκευη. Δεν μπορουσε να γιορτασθει τη Μεγαλη εβδομαδα.

Ενα σπουδαιο ομως γεγονος εγινε 2 ημερες πριν την 6η Απριλιου .Τοποθετηθηκαν απο.τον Δημο Ιωαννιτων τα πρωτα δυο υπαιθρια τραπεζια, απο τσιμεντο , στη Πλατεια Σεισμοπληκτων ,διπλα στο δρομο , στην εισοδο της Πολης. Περιπου ενα χρονο πριν ο συλλογος εδινε την ιδεα με εγγραφο του στον Δημο για τοποθετηση υπαιθριων τραπεζιων. 

Ο Δημος Ιωαννιτων υλοποιησε λοιπον την ιδεα και ειναι ο δευτερος Δημος στην Ελλαδα, που κατασκευασε υπαιθρια τραπεζια και τα τοποθετησε σε πλατεια , ο πρωτος που κατασκευασε τσιμεντενια και τα τοποθετησε σε σταθερη βαση.Ετσι δινεται η ευκαιρια στο καθε λατρη του πιγκ πογκ να μπορει να εχει ευκολη προσβαση στο αγαπημενο του αθλημα .Θεωρουμε οτι καλυτερο την τοποθετηση των δυο τραπεζιων .που πραγματοποιηθηκε λιγες ημερες πριν την παγκοσμια ημερα της γιορτης του αθληματος .
Τις επομενες ημερες θα πραγματοποιηθει σε συνεργασια με τον Δημο Ιωαννιτων μια ομορφη εκδηλωση για την τοποθετηση των πρωτων υπαιθριων τραπεζιων.
Ευχαριστουμε θερμα τον Δημο Ιωαννιτων για το ενδιαφερον και την ανταποκριση που εδειξε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου