Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ….. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ!!!! 27/7/19


Με τέσσερεις (4)!!!! συμμετοχές βετεράνων διεξήχθη το ανωτέρω μίνι τουρνουά στο  Λουτράκι. Ο Τάκης Τσαρτσιταλίδης , ο Γρηγόρης Παντελέων   κάτοικοι της όμορφης αυτής λουτρόπολης μαζί με τους επισκέπτες Θεολόγο Καπετανίδη και Κώστα Σιψά  βρέθηκαν στην αίθουσα προπονήσεων του Ποδειδώνα Λουτρακίου το  Σάββατο  27 Ιουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε το μίνι τουρνουά. 

Μια τυχαία συνάντηση , το καλό φιλικό κλίμα , η διάθεση για αγώνες , έστω και στη μέση του καλοκαιριού, αλλά περισσότερο το πάθος και η αγάπη για το άθλημα ήταν αυτό, που οδήγησε τους τέσσερεις  λάτρεις στην αίθουσα των αγώνων.
Το αποτέλεσμα ήταν οι όμορφοι και θεαματικοί  αγώνες , ο πολύς ιδρώτας για να χαθούν έτσι, ίσως  και κάποια κιλά , όπως επίσης και το εξαιρετικό φιλικό κλίμα που συνεχίστηκε ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα  της νίκης ή της ήττας για τον καθένα.
Μια ιδιαίτερη αναφορά στο Τάκη , που φρόντισε να γίνει αυτή η ωραία αγωνιστική συνάντηση και αποδεικνύει ότι οι έχοντες πάθος με την επιτραπέζια αντισφαίριση δεν αφήνουν ευκαιρία «ανεκμετάλλευτη» , έστω και στη μέση του καλοκαιριού.
Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι με υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου