Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

TΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ


Η αυλαία, που έπεσε για την αγωνιστική περίοδο, που μας πέρασε δεν  αποτελεί  το ΤΕΡΜΑ των προσδοκιών κανενός.  Δεν αποτυγχάνει κανείς, επειδή δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα τη προηγούμενη χρονιά ή γενικότερα τα προηγούμενα χρόνια,  γιατί ταυτόχρονα ξεκινά μια νέα αγωνιστική περίοδο, έχουμε δηλ.  μια ΑΦΕΤΗΡΙΑ  νέων στόχων και νέων προσπαθειών.

Μέσα από τη ξεκούραση, τη χαλάρωση του καλοκαιριού γίνεται επαναπροσδιορισμός και διαμορφώνεται τελικά ένα πλάνο επιθυμιών περισσότερο, αλλά και υποχρεώσεων. Οι επιθυμίες αυτές, τα όνειρα  θα μας δώσουν τη δύναμη , την ώθηση, για μια καινούργια  προσπάθεια με περισσότερο πάθος και πείσμα,  για ένα  νέο αγώνα γενικότερα και θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι αυτός ο σκοπός μας, όχι τόσο το  αποτέλεσμα. Έτσι ξεπερνάμε πιο εύκολα ένα αποτέλεσμα μικρότερο από τα αναμενόμενα ,  μια αποτυχία.
Στη νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε πιο σκληρά. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ .
Στη περίπτωση μιας επιτυχημένης προηγούμενης  χρονιάς η υπομονή και η επιμονή μας θα αποτελέσουν  το εφαλτήριο για νέες επιτυχίες.
Όμως και  στη περίπτωση μη εκπλήρωσης των στόχων μας, η ήττα δεν είναι το ΤΕΡΜΑ, αντίθετα (εκεί είναι το μυστικό της υπομονής και της επιμονής), να ξεκινήσουμε μετά την ήττα μια νέα πορεία, που πιθανόν να μας οδηγήσει σε μια νίκη στο μέλλον.
Το να ξέρεις να χάνεις είναι προσόν, γιατί προϋποθέτει να έχεις συνειδητοποιήσει, γιατί  έχασες, επομένως ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ να διορθώσεις ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις να διορθώσεις τις αιτίες της μικρότερης σε εμβέλεια επιτυχίας ή της αποτυχίας.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ  ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.  
 Δύο (2) υπαίθρια τραπέζια σε πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων, για τους φανατικούς λάτρεις του πιγκ-πογκ, να συναντιούνται για αγώνες με προβολείς, τώρα τα καλοκαιρινά βράδια με τη δροσιά Στη πλατεία έναντι Πολυκλαδικού Λυκείου  είναι τα τραπέζια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου