Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.


Στη περιοχή Αλμπένα ,κοντά στη Βάρνα της Βουλγαρίας  από 1-4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μικρών ηλικιών , που διοργανώνεται εδώ και πολλά χρόνια από τα σωματεία της περιοχής.  Φέτος τρεις (3) αθλητές  του Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων συμμετείχαν στο ανωτέρω τουρνουά με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Στη  διοργάνωση αυτή  συμμετέχουν πάντα αθλητές-τριες από πολλά κράτη και ο ανταγωνισμός είναι υψηλός . Συνολικά από 14 κράτη υπήρξαν οι φετινές συμμετοχές για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.    

Συγκεκριμένα οι Γιαννιώτες, που αγωνίστηκαν ήταν ο Χρήστος Κοντοδήμας  (12-15) , ο Φίλιππος –Κων/νος. Μανούσης (μέχρι 12 ) και ο Γεώργιος Κοσμάς (μέχρι 12). Και οι 3 αθλητές αγωνίσθηκαν εκτός από την κατηγορίας τους και στη παραπάνω ηλικιακή κατηγορία με στόχο να κερδίσουν την εμπειρία αγώνων. Κοντά τους σ’ αυτή τη προσπάθεια ο προπονητής της ομάδας κ. Georgi Daskalov.
Αναλυτικά: O Χρήστος Κοντοδήμας  στη κατηγορία του (12-15), (συμμετείχαν 45 αθλητές),  δεν πέρασε στις 2  πρώτες θέσεις του ομίλου και συνέχισε  με αγώνες κατάταξης πετυχαίνοντας και νίκες και ήττες , αποκτώντας πλούσια εμπειρία.
Ο Φίλιππος – Κων/νος Μανούσης (κατηγορία κάτω των 12 ) (με συνολικά 34 συμμετοχές)  πέρασε  ως 1ος  από όμιλο των 4 για 16-άδα πετυχαίνοντας 3 νίκες , κερδίζοντας αθλητές από Ρωσία και Βουλγαρία .  Για την 8-άδα έπαιξε με  αθλητή από την Γεωργία  και με νίκη 3-0 προχώρησε.  Στη συνέχεια για την 4-άδα ηττήθηκε από Ρουμάνο αθλητή 3-1 .Σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 κατέλαβε τελικά την 7η θέση, που αποτελεί σημαντική επιτυχία.
Ο Γεώργιος Κοσμάς ( κατηγορία κάτω των 12) από όμιλο των 5 πετυχαίνοντας 4 νίκες πέρασε ως 1ος στη 16-άδα,  κερδίζοντας αθλητές από Γεωργία ,Βουλγαρία και Ρουμανία. Για την 8-άδα έπαιξε με αθλητή από Βουλγαρία και κέρδισε 3-0.  Για τη 4-άδα συνάντησε Ρουμάνο αθλητή  τον οποίο κέρδισε  με 3-1. Στο καθοριστικό παιγνίδι για τον τελικό αγωνίσθηκε πάλι με αθλητή από την Ρουμανία , από τον οποίο ηττήθηκε 3-0 , όμως και τα 3 σετ χάθηκαν στο  11-9. Έτσι κατέλαβε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο , μια ιδιαίτερα σπουδαία κατάκτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου