Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


Η επιθυμία να βρεθείς  με φίλους,  συναθλητές σου , που είναι παθιασμένοι με το πιγκ-πογκ και να δώσεις αγώνες στο πράσινο ή μπλε τραπέζι οδήγησε στη  συνάντηση βετεράνων στην Αλεξ/πολη  τη Παρασκευή 23/8.
Ο Δημήτρης Μπατζόγλου , ο Δημήτρης Τερζίδης, ο Μαυρίκιος Χίου από το σύλλογο «Πετεινοί» -Κομοτινής , ο Γιώργος Καραμπεάζης από τον Εθνικό Αλεξ/πολης και ο Θεολόγος Καπετανίδης από το Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκαν στην αίθουσα του Εθνικού και πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό τουρνουά .

Ένα 3-ωρο γεμάτο αγώνες εν μέσω καλοκαιρινού καύσωνα. Όμως αυτή η ζέστη δεν στάθηκε εμπόδιο , γιατί ξεπεράστηκε με τη δροσιά του χαμόγελου και της καλής διάθεσης από όλους . Τα αποτελέσματα δεν έχει νόημα να αναφερθούν , δεν έχουν καμιά σημασία. Σημασία έχει η χαρά που νοιώθεις με τη συμμετοχή σου στους αγώνες , αλλά και με την επικοινωνία με τους συναθλητές σου.
Ευχαριστίες στο Δημήτρη Κυραδενίδη τον υπεύθυνο του τμήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού για τη παραχώρηση της αίθουσας, αλλά και στο Γιώργο Καραμπεάζη  , που είχε την ιδέα της συνάντησης και διοργάνωσε αυτό το μίνι τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου