Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ 3Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ



Το μεσημέρι της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις  του 3ου  διεθνούς  προπονητικού  camp  στη Μεταμόρφωση του Δήμου Ζίτσας , που διοργανώνει ο Α.Σ Φ.Ε.Α Ιωαννίνων εδώ και 3 χρόνια.  

Μια προπονητική συνάντηση –συνεργασία  είκοσι (20)  αθλητών –τριών  από Μάλτα -με τη κόρη του κ. Genovese να αγωνίζεται στην Α2 του Ισπανικού πρωταθλήματος - από Βουλγαρία, από το σύλλογο μας ,  το αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε εξαιρετικό  κάτω από τις προπονητικές οδηγίες των καταξιωμένων  στο χώρο του αθλήματος κ. Mario Genovese από τη Μάλτα και κ.  Georgi  Daskalov από τη Βουλγαρία, του προπονητή μας. 
Στο όμορφο χωριό της Μεταμόρφωσης, 17 χλμ. από τα Γιάννινα, στις  παρυφές του Κεντρικού Ζαγορίου, στο κλειστό γυμναστήριο  με διπλές προπονήσεις (πρωϊ-απόγευμα),  για έξι (6) ημέρες  οι ανωτέρω αθλητές-τριες προπονήθηκαν μεθοδικά, ανταλλάσοντας την αθλητική τους κουλτούρα και φιλοσοφία και με τη  καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών πρόσθεσαν  ένα ακόμη λιθαράκι στη γνώση και στη εμπειρία, που θα τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην αθλητική τους εξέλιξη.
Όμορφα συναισθήματα ανάμεσα στους αθλητές-τριες , προπονητές, μέλη του συλλόγου κυριάρχησαν στο αποχαιρετιστήριο δείπνο το βράδυ της Κυριακής.
Μια μικρή γιορτή με ανταλλαγή αναμνηστικών ήταν ο επίλογος του camp.
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου