Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΑΤΟ (9Ο ) ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2019.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και από ώρες 09.00 μέχρι 14.00 διεξήχθη στο  κλειστό γυμναστήριο του  10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων,
για ένατη (9η ) συνεχή χρονιά το ατομικό πρωτάθλημα μαθητών –τριών με δελτίο σε σύλλογο  και  χωρίς δελτίο, σε συνεργασία του 10ου Γυμνασίου και του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων. 
Μια όμορφη αθλητική γιορτή πραγματοποιήθηκε και φέτος- ως είθισται -  λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το παρών έδωσαν πενήντα ένα (51) μαθητές –τριες  από τα γυμνάσια της πόλης και πραγματοποιήθηκαν οι τρεις κατηγορίες , δεν πραγματοποιήθηκε η κατηγορία μαθητριών με δελτίο.  
Αρχικά συγκροτήθηκαν όμιλοι των τριών αθλητών-τριών και στη συνέχεια οι αγώνες ήταν νοκ-άουτ. 
Για τη διεξαγωγή των αγώνων- όπως κάθε χρόνο -  βοήθησαν ιδιαίτερα ο επίσημος διαιτητής κ. Ανδρειώτης Δημήτριος και ο φίλος του συλλόγου κ. Κουμέλης Αντώνιος και τους ευχαριστούμε πολύ.  
Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία:
 Μαθήτριες χωρίς δελτίο
1η  Κοσμά  Σωτηρία                                    Γυμνάσιο Κατσικά
2η  Βασδέκη Άννα                                   Γυμνάσιο Περάματος
3η  Καρανάσιου  Γεωργία                                    6ο  Γυμνάσιο
 Μαθητές  χωρίς δελτίο
 1ος Παναγιώτου  Ευάγγελος                   Γυμνάσιο Περάματος
2ος Παππάς Μιλτιάδης                           Γυμνάσιο Περάματος
3ος Σιωκοτός  Παύλος                            Γυμνάσιο Περάματος
 Μαθητές με δελτίο  (οι αγώνες έγιναν σε ένα όμιλο ,υπήρξε ισοβαθμία των τρίτων)
 1ος Κοντοδήμας  Χρήστος                                 5ο Γυμνάσιο
2ος Χριστοδουλίδης Αλκιβιάδης   Ιδιωτικό Γυμνάσιο Αρσάκειο
3ος Κατσούρας Σπύρος            Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας
3ος Χρήστου Τηλέμαχος           Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας
 Τους αγώνες  παρακολούθησαν   για αρκετό χρονικό διάστημα   ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανούσης Νίκος και ο Γραμματέας κ. Κοσμάς Άγγελος.
Τις  απονομές έκαναν ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστου Κων/νος , ο Ταμίας του συλλόγου κ. Κοντοδήμας Συμεών και ο Διευθυντής του 10ου  Γυμνασίου κ. Καμπέρης Κώστας.
Το Γυμνάσιο Περάματος πήρε τα περισσότερα μετάλλια αποδεικνύοντας ότι στο σχολείο τους «καλλιεργείται» το άθλημα. Ο άνθρωπος, που μετέδωσε την αγάπη του για το  πιγκ-πογκ και στους μαθητές-τριες του Γυμνασίου Περάματος  είναι ο καθηγητής της πληροφορικής κ. Αναγνώστου Αναστάσιος.
Σε ένα διάλειμμα των αγώνων δόθηκε ένας συναρπαστικός αγώνας, μεταξύ του κ. Καμπέρη και του κ. Αναγνώστου με τους μαθητές-τριες των 2 σχολείων να δημιουργούν ένθερμη ατμόσφαιρα. Νικητής αναδείχθηκε με 2-1 σετ ο κ. Αναγνώστου μέσα σε ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς.
Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό και ευχές για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ από τον κ. Καμπέρη Κώστα.
















1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το γεγονός και τις επόμενος χρονιές γιατί είναι μια ευκαιρία και για παιδιά που δεν παίζουν πινκ πονκ να γνωρίσουν το άθλημα και την ομορφιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή