Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19-1-2020


Σπουδαίοι αγώνες έγιναν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα του συλλόγου Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων .
Εκεί συγκεντρώθηκαν οι Πήγασοι Λευκάδας, Φαμόζοι Κέρκυρας , Τρίτωνες Κόνιτσας. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, Επιτραπέζιοι Αντισφαιριστές Ιωαννίνων και προσπάθησαν  για το καλύτερο/

Οι ομάδες των Ιωαννίνων τα πήγανε περίφημα , μια (1) νίκη πέτυχαν οι Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων ,(αγωνίσθηκαν Θεολόγος Καπετανίδης, Βασίλειος Σιχλιμοίρης και Παντελής Χαρακλιάς), στον μοναδικό αγώνα που έπαιξαν, απέναντι στους Πήγασους
Οι Επιτραπέζιοι Αντισφαιριστές  ,(αγωνίσθηκαν Ανδρέας Τόλιας, Χρήστος Καρατζένης, Νίκος Βραζιτούλης, Κώστας Χρήστου και Δημήτρης Κλάδος), πέτυχαν τρεις (3) νίκες .
Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η νίκη τους απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας με 5-4 , η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την είσοδο  των Γιαννιωτών στην 4-άδα και την συμμετοχή τους στο τελικό των 8 .
Σε καλό κλίμα διεξήχθησαν οι αγώνες ,προσφέροντας αρκετές συγκινήσεις με εξαιρετικούς οικοδεσπότες τους Επιτραπέζιους Αντισφαιριστές, οι οποίοι εμφανίστηκαν με την καινούργια τους όμορφη εμφάνιση, χορηγός της οποίας υπήρξε το εστιατόριο ‘’Φύσα –Ρούφα’’.
Ο Β’ όμιλος του πρωταθλήματος μας «πήρε φωτιά» , αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε ακόμη για τις 4 πρώτες θέσεις. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και οι ανατροπές εφικτές.
Ξεχωριστό λοιπόν ενδιαφέρον αποκτά η συνέχεια του πρωταθλήματος με τις 2 αγωνιστικές,  που απομένουν την 16/2 στην Λευκάδα και 8/3 στην Κέρκυρα.       






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου