Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ


Την Κυριακή 12-1-2020 στην Αθήνα ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ διοργάνωσε  αξιολογημένο τουρνουά Ανεξάρτητων, Βετεράνων αθλητών σε αίθουσα της περιοχής του Αλίμου-Αττικής.
Ο Θεολόγος Καπετανίδης και ο Γρηγόρης Φιλίππου από τους Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων συμμετείχαν στις κατηγορίες βετεράνων 50-59 και 40-49 αντίστοιχα και πέτυχαν την είσοδο τους  στην 8-άδα.  Οι δύο αθλητές  πέρασαν στη φάση των νοκ-άουτ ως 2οι του ομίλου των τεσσάρων αθλητών. Στη συνέχεια αποκλείσθηκαν στο καθοριστικό  αγώνα για την 4-άδα.

Την 1η θέση στη κατηγορία 50-59 κατέλαβε ο Γιώργος Πετρόχειλος, ο οποίος κέρδισε στα προημιτελικά τον Καπετανίδη με 3-1 και στη κατηγορία 40-49 ο Γιάννης Φάκαρος.
Υπεύθυνος της διοργάνωσης των αγώνων ήταν ο Χρήστος Λάμης , ένας σπουδαίος αθλητής με μεγάλη ιστορία  στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Παρόντες στους αγώνες ήταν  ο Νίκος Δούης παίκτης της ομάδας των βετεράνων-ανεξάρτητων των « κροκόδειλων» της Φλώρινας, δεν αγωνίσθηκε καθόσον ήταν  από τους συντελεστές της διοργάνωσης. Επίσης ο Κώστας Δημητρακόπουλος παίκτης Φλώρινας ως θεατής των αγώνων, λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Παναγιώτης Γιάκας (γνωστός στο σύλλογο των Ιωαννίνων από τις επισκέψεις του στο παρελθόν), ο οποίος αγωνίσθηκε στη κατηγορία των 60 και άνω, πετυχαίνοντας την είσοδο του στα μετάλλια.         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου