Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

 Πριν 14  περίπου χρόνια τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες και δείχνουν αρκετούς από τους αθλητές-τριες, που ξεκίνησαν  στο σύλλογο μας να μάθουν πιγκ-πογκ, να αθληθούν.  

Σήμερα όλα αυτά τα παιδιά , ανάλογα με την τότε ηλικία τους είναι φοιτητές- τριες, κάποιοι ήδη έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και εργάζονται, κάποιοι έχουν γίνει γονείς.

Η πορεία είχε και καλές και άσχημες στιγμές, πιστεύουμε ότι οι περισσότερες ήταν οι καλές, το απόλυτο δεν το πετυχαίνεις ποτέ. Από όλους, μικρούς και μεγάλους υπήρχε και εξακολουθεί να  υπάρχει ειλικρίνεια και καλή διάθεση, σημαντική παράμετρος για μια καλή πορεία με όλες τις  δυσκολίες.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, που  εμφανίζονται σ’ αυτές τις φωτογραφίες καλή συνέχεια στη ζωή τους με υγεία μαζί με τις οικογένειες τους, αλλά  και σε εκείνους τους αθλητές –τριες , που ήρθαν στο σύλλογο μας κατά καιρούς.
Βέβαια οι ευχές είναι και για τους  σημερινούς αθλητές –τριες, τους συνεχιστές αυτής της όμορφης αθλητικής πορείας, εδώ και τόσα χρόνια, που μέσα από τη άθληση, πραγματοποιούν το δικό τους υπέροχο αθλητικό ταξίδι, ανάμεσα σε χαρές και λύπες.
Οι νίκες και οι ήττες διδάσκουν και όλοι μας, ανεξαρτήτου ηλικίας μαθαίνουμε με απώτερο στόχο να γίνουμε καλύτεροι και στο άθλημα μας, στο χαρακτήρα μας, αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου