Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. 3ος ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ Κ. ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ.

   Στους πρόσφατους Βαλκανικούς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης  με συμμετοχή έντεκα  (11)  χωρών, που έγιναν στην Ορεστιάδα από 28/6 έως 2/7 ο Γιώργος Κοσμάς στο ομαδικό με την Εθνική μας  ομάδα Παίδων κατέκτησαν την 3η θέση.  

Σημειώνουμε ότι στα ημιτελικά  με τη Τουρκία  οριακά χάθηκε με 2-3  η είσοδος της Εθνικής μας στο τελικό. 

Στο μικρό τελικό κέρδισε 3-0 με σχετική ευκολία την ομάδα της Σερβίας. Πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, (μόνο νίκες ), ο Γιαννιώτης αθλητής  οδήγησε  την Εθνική στην κατάκτηση της 3ης σημαντικής θέσης.

Εξίσου σημαντική επιτυχία και η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την ομάδα των Εφήβων μας.

Στο αγώνισμα του διπλού μικτού με την Μαύρα Κοντοπούλου έφθασαν στην 3η θέση και στη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου , μια επίσης μεγάλη διάκριση.

Στο ατομικό αγώνισμα πετυχαίνοντας τρεις νίκες έφθασε στους 16 . Δεν προχώρησε στην 8-άδα, καθόσον ηττήθηκε με 2-4  στο  καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα από αθλητή,  που είχε κερδίσει  την προηγούμενη ημέρα με 3-0 στη διάρκεια του ομαδικού αγωνίσματος.

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Κοσμά είχαν θετικό πρόσημο, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και ο απολογισμός ειδικά στο σύνολο των ατομικών του αγώνων, εννέα (9) νίκες , μια (1) ήττα το αποδεικνύει.

Σημαντικό ρόλο στη πορεία του αθλητή φυσικά έχει και ο προπονητής των Ιωαννίνων κ. Κων/νος Κωστόπουλος.

Η διοργάνωση στη πόλη της Ορεστιάδας απόλυτα επιτυχημένη με βασικό πρωταγωνιστή σ’ αυτή την επιτυχία τον Σόλωνα Μαυρίδη, τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Φυσικά σε όλους όσους έβαλαν έστω και ένα λιθαράκι αξίζουν συγχαρητήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου