Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΓΚ -ΠΟΝΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΩΔΩΝΑΙΩΝ

            Η απλότητα στη ζωή μας έχει αποτελέσματα. Δεν χρειάζονται εξειδικευμένες εταιρείες διοργάνωσης αγώνων για να έχουμε επιτυχημένες εκδηλώσεις. Θέλει  μεράκι, πάθος  και διάθεση προσφοράς. Τα αποτελέσματα εντυπωσιακά , όπως και η εκδήλωση της αδελφότητας Δωδωναίων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29-6-2024 και ώρα 19.00 στο δημοτικό σχολείο της Δωδώνης.

            Ο Κώστας και ο Γιώργος Σίτος από την αδελφότητα των Δωδωναίων, ‘’ ο Άγιος Θεόδωρος ΄΄ πρωτοστάτησαν στην  υλοποίηση της αθλητικής συνάντησης – γνωριμίας του πινγκ-πονγκ στο χωριό Δωδώνη. Έχοντας ήδη ένα (1) τραπέζι , ζήτησαν από το σύλλογο μας άλλα τρία (3) τραπέζια και άμεσα δημιουργήθηκε στο δημοτικό σχολείο του χωριού μια ωραία αίθουσα προπόνησης με συνολικά τέσσερα τραπέζια.

            Στο χώρο αυτό, το Σάββατο 29/6 συγκεντρώθηκαν σαράντα τρία (43) αγόρια και κορίτσια και πολλοί ενήλικες. Με τη παρουσία της προπονήτριας Χριστίνας Καμπορούδη έγινε μια γρήγορη γνωριμία του αθλήματος στα παιδιά ,που έρχονταν για πρώτη φορά  σε επαφή με το άθλημα και στη συνέχεια μια καθοδήγηση στα δρώμενα της αθλητικής εκδήλωσης.  Παρόντες  και ο  Προέδρος του Φ.Ε.Α.Ιωαννίων  Άγγελος  Κοσμάς  μαζί με το  Ταμία  Δημήτριο  Κρέκη .

Από την αδελφότητα των Δωδωναίων ΄΄ ο Άγιος Θεόδωρος ΄΄σ’ όλα τα παιδιά  μοιράστηκαν σάκος , παγουρίνο, παγωτό , χυμός  και αναμνηστικά διπλώματα.  Επίσης έγινε κλήρωση με δώρο ρακέτες.

Ένα τρίωρο γεμάτο πινγκ-πονγκ  με πολύ κέφι και χαρούμενη διάθεση. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης , ιδιαίτερα την αδελφότητα των Δωδωναίων για την όμορφη πρωτοβουλία που είχε.


Καλό καλοκαίρι με υγεία.  

 

  

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, μπορείτε να μου δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας?ενδιαφέρεται ο γιος μου , ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα και καλο μηνα!Πώς θα μπορουσα να επικοινωνησω μαζι σας?Ενδιαφερεται ο γιος μου να κανει μαθηματα επιτραπεζιας αντισφαιρισης.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή