Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ- ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΤΟΥ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

            Την Πέμπτη 20 Ιουνίου  από 18.00 μέχρι 21.00  πραγματοποιήθηκαν αγώνες μεταξύ των αθλητών-τριών του συλλόγου . Ήταν μια μικρή γιορτή , λίγο πριν ξεκινήσουν οι διακοπές του καλοκαιριού. Όλοι νικητές και ηττημένοι ‘’κέρδισαν ‘’ ένα υπέροχο κέρασμα προσφορά του συλλόγου . Οι νικητές-τριες φυσικά κέρδισαν και τα μετάλλια , ανάλογα με τη θέση που κατέκτησαν.

Στα μικρά παιδιά του Δημοτικού,  κορίτσια , αγόρια  1η αναδείχθηκε  η Αγγελική Σωτηρίου, 2η  η Ηλέκτρα Χατζή και 3ος  ο Γεώργιος Σακκάς .

            Στα αγόρια του Δημοτικού   Ε’, ΣΤ’ τάξης και Α΄Γυμνασίου  1ος αναδείχθηκε  ο Αντώνης Τσόλης, 2ος Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος , 3οι Χάρης Τζίμας  και Φάνης Αρβανίτης.

Στα αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου, Λυκείου πραγματοποιήθηκαν  κοινοί αγώνες , αλλά η απονομή έγινε ξεχωριστά σε κορίτσια και αγόρια. Αναλυτικά : Στα αγόρια 1ος αναδείχθηκε ο Κων/νος Κρέκης , 2ος Μιλτιάδης Ανδρέου , 3οι Κοντοδήμος Γεώργιος και Ορέστης Μαντζαβίνης.  Στα κορίτσια 1η αναδείχθηκε η Γεωργία Καρανάσιου και 2η η Παναγιώτα Κρέκη.  

            Παρόντες αρκετοί γονείς , ένα ευχάριστο κλίμα με καλή διάθεση. Παρούσα και η Αναστασία Μπέλλου - ( βοήθησε στη διαδικασία των αγώνων) -  αθλήτρια του Ο.Ε.Α. Έδεσσας, που σπούδασε στη πόλη μας  και πήρε το πτυχίο της Λογοθεραπεύτριας . Με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται το σύλλογο για να προπονηθεί, την ευχαριστούμε για τη παρουσία της.

            Από το Δ.Σ  παρόντες  ο πρόεδρος Άγγελος Κοσμάς , ο Ταμίας Δημήτρης Κρέκης και ο Γραμματέας Θεολόγος Καπετανίδης. Να ευχηθούμε σ΄όλους μικρούς και μεγάλους ένα ευχάριστο καλοκαίρι με υγεία. Με το καλό να βρεθούμε αρχές Σεπτεμβρίου.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου