Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ .(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 21-1-2017)

 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ  ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΣΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ  ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ .(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 21-1-2017)
Με ψυχή και θέληση   αγωνίσθηκαν  όλοι οι Γιαννιώτες αθλητές –τριες , το Σάββατο 21/1/17 στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας το καλύτερο αποτέλεσμα.
 Δεν υπήρξε πρόκριση για αθλητή του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων , όμως υπήρξε  εξαιρετική, ανταγωνιστική εμφάνιση όλων, όπως  και  όμορφο  οικογενειακό κλίμα.

Επίσης σημαντική παράμετρος είναι, ότι όλοι οι αθλητές  κατέλαβαν καλύτερη θέση –ή- την ίδια στη τελική κατάταξη των ομίλων, σε σχέση με αυτή πριν τους αγώνες.  Επιτυχημένος  δεν είναι μόνο ο προκρινόμενος ή ο νικητής, είναι και ο κάθε αθλητής-τρια, που αγωνίζεται με πάθος  και στο τέλος του αγώνα αν και ηττήθηκε, είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του και  πιστεύει ότι την επόμενη φορά θα είναι αυτός ο νικητής .
Αναλυτικά η εικόνα των αγώνων  για τους  7 αθλητές σε σύνολο  77 συμμετοχών και τις 2 αθλήτριες σε σύνολο  17 συμμετοχών.
1.- Ο Χρήστος Ντασταμάνης  από τους μικρότερους,  ακόμη και στη κατηγορία Παίδων, αγωνίσθηκε  στη παραπάνω κατηγορία  των εφήβων πετυχαίνοντας 3 νίκες στον όμιλο και ως 1ος πέρασε, (ήταν το 1ο φαβορί του ομίλου), στη φάση των νοκ-άουτ.  Πέτυχε μια (1) νίκη, στο 1ο  νόκ-άουτ , ηττήθηκε στη συνέχεια ,στο 2ο αγώνα οριακά με 3-2 . Έμεινε 8-αδα.
2.- Ο  Χρήστος Κίτσος,  ( Β’ Λυκείου),  ήταν στη κατηγορία του, βγήκε  1ος στον όμιλο του, ενώ ήταν το 3ο φαβορί του ομίλου. Στη φάση των νοκ-άουτ , στο 1ο αγώνα ηττήθηκε και δεν συνέχισε,  έμεινε στη 16-άδα.
3.- Ο Γιάνης Κουντούρης από τους μικρότερους, ακόμη και στη κατηγορία Παίδων,  αγωνίσθηκε   στη κατηγορία εφήβων , πετυχαίνοντας 2 νίκες  και 1 οριακή ήττα , που τον οδήγησαν στη 2η θέση του ομίλου, (ήταν το 2ο φαβορί του ομίλου),  και έμεινε εκτός φάσης νοκ-άουτ.
4.-  Ο Γιώργος Λισγάρας  ,επίσης από τους μικρότερους αθλητές στους Παίδες .Στο όμιλο του πέτυχε 1 νίκη και 2 ήττες. Έμεινε στη 3η θέση, ενώ ήταν το 4ο φαβορί του ομίλου.
5.- Ο Δημοσθένης  Παπαδόπουλος, (Γ΄γυμνασίου), έπαιξε στη κατηγορία εφήβων , πετυχαίνοντας  2 νίκες  , 1 ήττα και παρέμεινε 2ος  στο όμιλο του,( ενώ ήταν το 3ο φαβορί του ομίλου),   χωρίς να προχωρήσει στη φάση των νοκ-άουτ.
6.- Ο Δημήτρης Ζούμπας , αν και (Γ’ Γυμνασίου), αγωνίσθηκε με τους έφηβους. Πέτυχε 2 νίκες , 1ήττα. Βγήκε 2ος στον όμιλο του , (ήταν 4ο φαβορί στον όμιλο του), δεν συνέχισε στα  νοκ-άουτ.
7.- Ο Πέτρος Ακρίβης  (Α’ Λυκείου), αγωνίσθηκε στην κατηγορία του , πέτυχε 1 νίκη και 2 ήττες , Έμεινε στη 3η θέση του ομίλου , αν και ήταν το 2ο φαβορί . Δεν προχώρησε στα νοκ-άουτ.
8.- Η Δανάη Χριστοδούλου (Α’ Λυκείου) με 2 νίκες , 1 ήττα , ήταν στη κατηγορία της,  δεν προχώρησε στα νοκ-άουτ παιγνίδια.
9.- Η Ελεάνα Παπαδοπούλου  (ΣΤ’ Δημοτικού) σε όμιλο των τριών (3) , έκανε 2 ήττες ,   αγωνιζόμενη  2 κατηγορίες παραπάνω. Δεν συνέχισε στα νοκ-άουτ.
Με την αποστολή της ομάδας ήταν μαζί  και ο Γιώργος Ακρίβης  (φοιτητής του Μαθηματικού Ιωαννίνων), αθλητής της ομάδας των Ανδρών , από τους παλαιότερους αθλητές του συλλόγου, ο οποίος βοήθησε σημαντικά  τους συναθλητές του με τη προπονητική καθοδήγηση που έκανε την  ώρα των αγώνων τους, σε συνεργασία με το προπονητή του συλλόγου Θεολόγο Καπετανίδη.
Υ.Γ  Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, μάλλον θα είναι δύσκολη η σχολή, αφού προσπαθεί να εκμεταλλευτεί  για λίγο περισσότερο διάβασμα και τη ώρα της αναμονής των αγώνων, λόγω εξεταστικής.
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου