Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΚΙΝΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής 20/1/2017, τη ώρα της προπόνησης δεχθήκαμε με χαρά τη απρόσμενη επίσκεψη δύο παλιών αθλητών του συλλόγου μας , του Πάρι Ζώνιου και του αδελφού του Γιάννη, οι οποίοι βρέθηκαν στα Γιάννενα για οικογενειακούς λόγους.
Τα δύο αδέλφια επισκέφθηκαν τον σύλλογο για τις ευχές του νέου έτους, για να δουν παλιούς φίλους, εκτιμώντας ότι την γνωριμία τους με το άθλημα την πραγματοποίησαν στη Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων.

Ο Πάρις, (φοιτητής της Γεωπονικής σχολής των Αθηνών), από τον Αύγουστο του 2016  βρίσκεται σε πόλη της Βόρειας Κίνας και εκεί στο Πανεπιστήμιο της πόλης, εκτός από τη βελτίωση της Κινεζικής γλώσσας, προπονείται στην ομάδα πιγκ-πογκ του πανεπιστημίου. Ο Πάρις και ο Γιάννης ξεκίνησαν  το πιγκ-πογκ στον Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων ,(από του πρώτους αθλητές του συλλόγου), και αρκετά χρόνια αγωνίστηκαν  με τα χρώματα της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο Γιάννης κάποια στιγμή σταματά το πιγκ-πογκ, όμως ο Πάρις συνεχίζει και παίρνει μεταγραφή σε ομάδα των Αθηνών. Έπαιξε στην Α2 και Α1 Εθνική κατηγορία και για 2 χρόνια  υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας των εφήβων και αγωνίσθηκε σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Του ζητήθηκε ,(από  αθλητές και προπονητή), να πει τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις του, από την μέχρι τώρα παραμονή του στη Κίνα και είπε ενδιαφέροντα πράγματα για το τι επικρατεί στη χώρα αυτή , σχετικά με το πιγκ-πογκ, που είναι γνωστό βέβαια, ότι είναι το εθνικό άθλημα της χώρας.
Παρέμεινε  μια ώρα στο σύλλογο , αντάλλαξε μπαλιές με όλους τους αθλητές ,που εκείνη την ώρα έκαναν προπόνηση, όπως και ο αδελφός του Γιάννης. Διαπίστωσαν   και οι δύο ότι η  νέα αίθουσα είναι πιο καλή, από τη παλιά αίθουσα, φυσικά θα ήταν  καλύτερη, αν ήταν λίγο μεγαλύτερη. Βγήκανε οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες αντηλλάγησαν και πάλι ευχές  και αποχώρησαν.-


.- Οι παλιές φωτογραφίες είναι από τη προκριματική φάση του ομαδικού Παίδων στη Θεσ/νίκη το 2010.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου