Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ,  ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ 29/1/2017.
Από την 10.00 ώρα μέχρι την 19.30 της Κυριακής   στη Πρέβεζα διεξήχθησαν οι αγώνες για την ανωτέρω 3η αγωνιστική.

Μαραθώνιος αγώνων, αφού οι περισσότεροι αθλητές  έδωσαν από 8-9 αγώνες. Σε μια αρκετά καλή αίθουσα του ξενοδοχείου ‘’Μαργαρώνα’’ τοποθετήθηκαν 2 τραπέζια και θύμισε λίγο το όλο σκηνικό Ντουμπάϊ , όπου σε πολυτελή ξενοδοχεία κατά καιρούς προσκαλούνται στις αίθουσες των ξενοδοχείων διεθνείς αθλητές του πιγκ-πογκ για επίδειξη στους πελάτες τους. Συγχαρητήρια στους φίλους του πιγκ-πογκ της Πρέβεζας για το μεράκι και την ευρηματικότητα τους. Οι όμορφοι πολυέλαιοι του ξενοδοχείου, το δάπεδο από μάρμαρο, (ευτυχώς δεν γλιστρούσε) και οι βαριές κουρτίνες προσέδιδαν κάτι το όμορφο, που πιστεύουμε ευχαρίστησε τους φιλοξενούμενους αθλητές.
Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν, ο Χρήστος Καρατζένης, Θεολόγος Καπετανίδης και Ανδρέας Τόλιας και πέτυχαν 1 νίκη με Πρέβεζα (5-3),  1 ήττα με Κέρκυρα  ( 5-2) , και  1 ήττα  με Κόνιτσα (5-4).
Το χαρακτηριστικό κι’ αυτής της συνάντησης το ωραίο οικογενειακό κλίμα, ανάμεσα σε όλους τους αθλητές. Είναι ότι καλύτερο να βλέπεις τους αθλητές , οι οποίοι πριν λίγο ήταν αντίπαλοι, στο τέλος του αγώνα να κάθονται μαζί και να συζητάνε για τον αγώνα.

Φυσικά ο καθένας θέλει να κερδίσει, πλην όμως υπάρχει αυτός ο αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους αντιπάλους και αξίζει να ασχολείσαι με το όμορφο αυτό άθλημα  μας, που προσφέρει αυτές τις ευκαιρίες ταυτόχρονα άθλησης και επικοινωνίας.          



          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου