Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικός Αγώνας την 11/9/2011 έγινε με την ομάδα της Κοζάνης στην πόλη μας


Φιλικός Αγώνας την 11/9/2011 έγινε με την ομάδα της Κοζάνης στην πόλη μας
Τον 2ο φιλικό αγώνα   πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2011-12 έδωσε  η ομάδα μας με τον Α.Σ.Ε.Α.Κοζάνης  την Κυριακή 11/9 και ώρα 11.00 στην αίθουσα προπονήσεων μας  στο συγκρότημα ‘’Εφύρα ‘’ .

Οκτώ (8) αθλητές  από την Κοζάνη  και εννέα (9) αθλητές  από τον Α.Σ.ΦΕΑ Ιωαννίνων  συγκρότησαν τις  τρεις (3) ομάδες αντίστοιχα για τον κάθε σύλλογο. Με σύστημα λίγο πιο διευρυμένο (για να διεξαχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αγώνες ) από το σύστημα διεξαγωγής  αγώνων του ομαδικού  πραγματοποιήθηκαν   οι αγώνες .
Εξαιρετικοί , πρόσφεραν όμορφο θέαμα  και το καλύτερο όλοι οι αθλητές  ήταν ευχαριστημένοι από τους πολλούς και δυνατούς αγώνες που έδωσαν . Οι συνοδοί της ομάδας της Κοζάνης με το χαμόγελο έφθασαν ,με πολύ καλή διάθεση  και εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ήρθε και μια (1) ομάδα βετεράνων  και με την  αντίστοιχη ομάδα των βετεράνων  Ιωαννίνων έδωσε κι’ αυτή φιλικό αγώνα . Για την ιστορία θα αναφέρουμε τα αποτελέσματα , η 1η και η 3η ομάδα  μας   έχασαν  με 6-3  και 5-3  αντίστοιχα από τις ομάδες  της Κοζάνης  ,αντίθετα  η 2η ομάδα μας κέρδισε με 5-4  όπως επίσης κέρδισε  και η ομάδα  των βετεράνων Ιωαννίνων . Το καλό κλίμα  επικράτησε  σ’ όλη την διάρκεια των αγώνων και στους αγωνιστικούς χώρους αλλά κι΄εκτός . Αυτή η αγάπη ανάμεσα στους συλλόγους και η καλή διάθεση είναι ο αθλητισμός .Ευχαριστούμε  τους φίλους μας από την ομάδα της Κοζάνης που ήρθαν στην πόλη μας  και δόθηκε έτσι η ευκαιρία στα νέα παιδιά και των δύο συλλόγων  να δώσουν αυτούς του όμορφους αγώνες και να υπάρξει μεγαλύτερη σύσφιξη σχέσεων .Ευχόμαστε καλή  αθλητική χρονιά  με υγεία .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου