Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικός Αγώνας στην Φλώρινα 31/8/11


Φιλικός Αγώνας στην Φλώρινα 31/8/11
.- Τον 1ο φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας  για την νέα  αγωνιστική  περίοδο  2011-12  έδωσε η ομάδα μας ταξιδεύοντας στην όμορφη πόλη της Φλώρινας με την τοπική ομάδα‘’Σάρισες ‘’ την 31/8/2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00.
Στην Φλώρινα μετέβησαν  επτά (7) αθλητές οι ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης , ΑΚΡΙΒΗΣ Πέτρος, ΑΝΔΡΕΟΥ Αλέξανδρος , ΡΩΜΑΝΕΛΗΣ Ιωάννης , ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος και ΘΩΜΑ Αθανάσιος.
Από τους αθλητές  των Ιωαννίνων συγκροτήθηκαν δύο (2) ομάδες, μια (1) από την Φλώρινα  και διεξήχθησαν αγώνες περίπου με την μορφή που διεξάγονται στο διασυλλογικό- λίγο περισσότερο διευρυμένα – ώστε να πραγματοποιηθούν περισσότεροι αγώνες . Νικήτρια ανεδείχθη η ομάδα της Φλώρινας κερδίζοντας και τις δύο ομάδες των Ιωαννίνων με το ίδιο σκορ 7-3 .
Στην πολύ καλή αίθουσα του γυμναστηρίου που διαθέτει η ομάδα της Φλώρινας  βρέθηκαν κι’ αρκετοί γονείς  ,οι οποίοι χειροκρότησαν πολλές φορές  τις θαυμάσιες  ενέργειες όλων των αθλητών. Οι αθλητές και των δύο ομάδων έπαιξαν πολύ καλά και ήταν όλοι ευχαριστημένοι από την απόδοση τους .αλλά και από το θέαμα που πρόσφεραν . Το κλίμα πολύ φιλικό και οι δύο προπονητές έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα για τις επιδόσεις των αθλητών τους.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Φλώρινας  έχουν δημιουργήσει  πραγματικά μια κυψέλη του πιγκ-πογκ , είναι υπόδειγμα οργάνωσης και τα αποτελέσματα ήδη αρχίζουν και φαίνονται . Ο προπονητής ο κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ Θωμάς φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια .
Πιστεύουμε ότι αυτές οι επισκέψεις-αθλητικές συναντήσεις (και σε φιλικό επίπεδο, αλλά και σε επίσημο ) , μεταξύ των ομάδων  αντανακλούν το αθλητικό πνεύμα που πρέπει να επικρατεί και το οποίο προάγει την επικοινωνία ,αλλά και την καλυτέρευση των χαρακτήρων μας μέσα από την αποδοχή της ήττας ,αλλά και την ικανοποίηση της νίκης ,όποτε συμβαίνει είτε η μία είτε η άλλη .
Ας ελπίσουμε να συνεχισθούν αυτές οι αθλητικές συναντήσεις και με άλλες ομάδες – ήδη έχει γίνει – με την Λάρισα , Καρδίτσα ,Κοζάνη την προηγούμενη χρονιά  και κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε  το Δ.Σ και ειδικά τον πρόεδρο κ. ΛΥΓΟΥΡΑ Γεώργιο του Α.Σ ‘’Σάρισες ‘’ Φλώρινας  για την αγάπη τους και την φιλοξενία τους. Ευχόμαστε σ’ όλους  υγεία ,πρόοδο και καλή αθλητική χρονιά .-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου