Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σε διεθνές τουρνουά στη Σερβία ο ΖΩΝΙΟΣ Πάρις


Σε διεθνές τουρνουά  στη Σερβία ο  ΖΩΝΙΟΣ Πάρις
.- Ο ταλαντούχος  Γιαννιώτης αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΖΩΝΙΟΣ Πάρις  το τριήμερο 22-25 Σεπτεμβρίου 2011  θα βρίσκεται στην πόλη  Βριάνκα Μπάνια  της Σερβίας νότια του Βελιγραδίου ,όπου θα συμμετάσχει στο σημαντικό διεθνές τουρνουά πιγκ-πογκ μικρών ηλικιών  ( παίδων ) .

.- Ο ανερχόμενος αθλητής που κατέκτησε  την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) τον Μάιο στο Πανελλήνιο τουρνουά που είχε διοργανώσει ο Α.Σ. Πέρα στην Αθήνα  –αν και θα προπονείται με την ομάδα Φ.Ε.Α  των Ιωαννίνων - για την τρέχουσα  αγωνιστική περίοδο (2011-12) έχει πάρει μεταγραφή για ένα (1) χρόνο με υποσχετική στην ομάδα των Αθηνών  Α.Σ Πρόοδος  και θα συμμετάσχει στους αγώνες  Β΄ εθνικής του Ν.Αττικής με την ανωτέρω ομάδα .Ένα πρωτάθλημα δύσκολο και η συμμετοχή του στους αγώνες αυτού του πρωταθλήματος  θα του δώσει μεγαλύτερες  εμπειρίες.
.- Μαζί με τον συμπαίκτη του  στον Α.Σ Πρόοδος , ΑΓΓΕΛΑΚΗ Κων/νο  πρωταθλητή Ελλάδος  στην κατηγορία παίδων τις περιόδους 2009-2010 και 2010-11 θα είναι στην Σερβία .Εκεί έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο διπλό (ομαδικό) αγώνισμα όπου  θα αγωνισθούν μαζί .
Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές  καλή επιτυχία .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου