Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΙΝΔΟΥ 1-2 /3 /2014

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΙΝΔΟΥ 1-2 /3 /2014
Στη Σίνδο με το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Γιαννιώτες αθλητές, χωρίς όμως να φθάσουν αυτή τη φορά στο μετάλλιο ,πλην όμως σημαντικές είναι  οι  θέσεις που κατέλαβαν κοντά στα μετάλλια, δείχνοντας  και πάλι ότι πρωταγωνιστούν στα αθλητικά δρώμενα. 
Οι  επτά (7) αθλητές και η μια (1) αθλήτρια  της ΦΕΑ Ιωαννίνων είχαν την ευκαιρία 
να δώσουν πολλούς αγώνες  το 2-ήμερο των αγώνων και να εκτιμήσουν μαζί με τους προπονητές τους την πρόοδο, την βελτίωση τους και να δουν σε τι υστερούν. Πραγματικά  ένα  όμορφο αθλητικό γεγονός έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο  στη Σίνδο με συμμετοχές  που έφθασαν τις 253 από όλη την Ελλάδα. Οι δύο αυτές ημέρες για την αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων πέρασαν  μέσα σε ένα οικογενειακό, ευχάριστο  κλίμα που διαμορφώθηκε ανάμεσα στους αθλητές, προπονητές, γονείς και  εξουδετέρωσε την όποια σωματική κόπωση.
Αναλυτικά η παρουσία όλων των αθλητών στο open:
Παμπαίδες.
1.- Λισγάρας Άγγελος-Λουκιανός,  (ο μικρότερος -Δ’ Δημοτικού-  σε ηλικία αθλητής  των Ιωαννίνων) Βγήκε 1ος σε όμιλο των τεσσάρων(4) αθλητών, προχώρησε στους νοκ-άουτ αγώνες .Ηττήθηκε με 3-1 και δεν πέρασε στους 8. Τελικά κατέλαβε την 10η θέση ανάμεσα σε 73 αθλητές της κατηγορίας του  παίζοντας εξαιρετικό πιγκ-πογκ.
2.- Άνθης  Ελευθέριος, ως 2ος του ομίλου των τεσσάρων (4) αθλητών πέρασε στη επόμενη φάση, στη Β΄φάση μετά από 1 νίκη και 2 ήττες κατέλαβε την 32η θέση στη κατηγορία του. Λίγο περισσότερη προσοχή  στα τελικά κτυπήματα τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά.
Παίδες.
1.- Βραζιτούλης Αριστείδης, πραγματοποιώντας θαυμάσιες εμφανίσεις έφθασε στους οκτώ (8) πετυχαίνοντας 5 νίκες με 3-0. Στο καθοριστικό αγώνα για την 4-άδα ηττήθηκε με 3-0.Παίζοντας για τις θέσεις 5-8, μετά από 1 νίκη, 1 ήττα κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα σε 77 αθλητές της κατηγορίας του.
2.- Άνθης  Γεώργιος από όμιλο τεσσάρων (4) αθλητών πέρασε ως 2ος στη Β΄φάση. Αν και αγωνίσθηκε καλά δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, έκανε  2 νίκες ,2 ήττες κατέλαβε την 23η θέση στη κατηγορία του.
3.- Τσαγκογιάννης Δημήτριος , ως 2ος του ομίλου προχώρησε στη φάση των νοκ-άουτ, έπαιξε καλό πιγκ-πογκ δεν ήρθαν όμως τα ανάλογα αποτελέσματα και οι αγώνες διαβάθμισης τον έφεραν τελικά  στην 34η θέση.  
4.- Λισγάρας  Γεώργιος, έμεινε στη 3η θέση του ομίλου των (4) αθλητών και στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων θα αγωνίζονταν για τις θέσεις 43-77.Ανέβασε την απόδοση του πέτυχε  3 νίκες, είχε  1 ήττα, τελικά  κατέλαβε την 48η θέση.
Έφηβοι.
1.- Ακρίβης Γεώργιος, πραγματοποίησε  πολύ καλές εμφανίσεις, δεν κατάφερε όμως να μπει στην 8-άδα, αφού ηττήθηκε στο καθοριστικό αγώνα. Στη συνέχεια μετά από 3 νίκες και 1 ήττα κατέλαβε την 13η θέση ανάμεσα σε 36 αθλητές της κατηγορίας του.
Νεανίδες.

1.- Νούση Βασιλική, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις κατέλαβε την 7η θέση μετά από 4 νίκες και 2 ήττες.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου