Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15/3/2014 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πετυχημένη παρουσία, χωρίς  όμως να πάρουν κάποια πρόκριση, είχαν οι 4 αθλητές και η 1 αθλήτρια της ΦΕΑ Ιωαννίνων στην ανωτέρω  προκριματική φάση. Σε σύνολο 72 παμπαίδων από Δυτ.Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία οι Γιαννιώτες αθλητές αναλυτικά έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

1.-Λισγάρας Άγγελος-Λουκιανός (Δ΄Δημοτικού) από τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές έφτασε στη 8-άδα και στο τελικό για τη διεκδίκηση της μιας(1) από τις 4 θέσεις που οδηγούσαν στη τελική φάση οριακά ηττήθηκε με 3-1 από τον Τσιάλη, αθλητή της ΧΑΝΘ.
2.-Ζούμπας Δημήτρης (ΣΤ΄Δημοτικού) με πολύ καλές εμφανίσεις, αρχικά προκρίθηκε ως 1ος από τον όμιλο του, στη συνέχεια έφτασε στη 16-άδα ,ηττήθηκε για την 8-άδα.
3.-Κουντούρης Γιάννης (Δ΄Δημοτικού) από τους μικρότερους επίσης αθλητές, παίζοντας πολύ καλό πιγκ-πογκ  πέρασε ως 1ος από τον όμιλο του ,έφτασε 16-άδα, ηττήθηκε για την 8-άδα.
4.-Άνθης Ελευθέριος   (ΣΤ΄Δημοτικού) πέτυχε 1 νίκη , 1 ήττα έμεινε στη 2η θέση του ομίλου του δεν προχώρησε στα νοκ- άουτ παιγνίδια.
Σε σύνολο 28  παγκορασίδων
η Λάιου Ευγενία με 2 νίκες και 1 ήττα ισοβάθμησε στη 1η θέση σε όμιλο  των  4 αθλητριών και έχασε την πρόκριση για τους νοκ-άουτ αγώνες με διαφορά στα σετ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου