Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σημαντικές παρουσίες στην προετοιμασία της ΦΕΑ Ιωαννίνων

Με την παρουσία του Δάσκαλου Νίκου Κωστόπουλου του πρώην προπονητή της Εθνικής Ανδρών αρχίζει  την Δευτέρα 31/8 η 2η εβδομάδα προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Σ.  Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων. Παρόντες επίσης θα είναι οι σπουδαίοι αθλητές  Δημήτρης Μακρής του Α.Ο.Ταύρου-Αθηνών και Χρήστος Τσαρτσιταλίδης  του Άρη Βούλας. Όλοι προσκεκλημένοι του τοπικού συλλόγου με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών-τριών του.

.- Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα 24 Αυγούστου με διπλές προπονήσεις (πρωϊ –απόγευμα) και περιλαμβάνουν συνδυαστικά Φ.Κ. και τραπέζι. Οι προπονήσεις της Φ.Κ. πραγματοποιούνται στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» και για την 1η εβδομάδα στην αίθουσα του συλλόγου όσον αφορά το τραπέζι. Για την 2η εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνονται στο ανακαινισμένο και  εξαιρετικό κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου- Ιωαννίνων, όπου θα μεταφερθούν  οκτώ(8) τραπέζια. Για την Φ.Κ θα συνεχισθούν  στο Εθνικό στάδιο.
.- Την Τετάρτη 26 /8 , το απόγευμα επισκέφθηκε την αίθουσα προπονήσεων  ο καλός φίλος του συλλόγου Ανδρέας Παπαδημητρίου (Καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο πιγκ-πογκ), ο οποίος  στα πρώτα χρόνια, βοήθησε ιδιαίτερα στο αθλητικό «χτίσιμο» του συλλόγου με την διοργάνωση για τρία (3) συνεχή καλοκαίρια camp  προετοιμασίας για τα παιδιά του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ  του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων εύχεται σε όλους Καλή Αγωνιστική Χρονιά με Υγεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου