Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΚΟΖΑΝΗ 16 ΚΑΙ 17 /4/2016

Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων συμμετείχε στη τελική φάση με τον Χρήστο Ντασταμάνη στους Παμπαίδες και την Ελεάννα Παπαδοπούλου στις παγκορασίδες. Και οι δύο αθλητές κατέλαβαν την 10η  θέση και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια τους όλη τη χρονιά,  για τους αγώνες που έδωσαν και τίμησαν με τη παρουσία τους  στη  τελική φάση τον σύλλογο και την πόλη των Ιωαννίνων.

Σημαντική η πρωτοβουλία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α να πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά ο τελικός των open σε μια ακόμη περιφερειακή πόλη. Πέρυσι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Επίσης εξαιρετική η ιδέα να πραγματοποιηθούν 2 από τις 3 τελικές φάσεις των ηλικιακών κατηγοριών  στη περιφέρεια.
Οι άνθρωποι του πιγκ-πογκ στη Κοζάνη, αλλά και της τοπικής επιτροπής Βορ. Ελλάδος,  έβαλαν τα δυνατά τους, την αγάπη τους και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Αν τυχόν έγιναν λάθη –γιατί λάθη κάνει αυτός που προσπαθεί και όχι ο τεμπέλης – δεν έχουν καμμιά σημασία και αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στην όμορφη γιορτή του πιγκ-πογκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου