Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΤΑ «ΤΕΡΖΑΚΕΙΑ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  2/3-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.
Το Σαββατοκύριακο 2/3 Απριλίου ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων συμμετείχε στο ανωτέρω τουρνουά με 2 αθλητές και 1 αθλήτρια. Οι 215 συμμετοχές έφεραν υψηλό  ανταγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες. Αναλυτικά για την ομάδα των Ιωαννίνων:

Ο Χρήστος Ντασταμάνης μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις -στην κατηγορία παμπαίδων - κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποδεικνύοντας την συνεχή άνοδο του, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και την είσοδο του στο τελικό των open.Πέρασε 1ος από τον όμιλο του με 3 νίκες και στην συνέχεια με 2 νίκες στη φάση των νοκ άουτ μπήκε στα ημιτελικά. Ιδιαίτερα σημαντική η νίκη του με 3-0  απέναντι στο Μαλλιαρό Ευάγγελο  αθλητή του Ολυμπιακού Νο 4 στο  R/L, που τον οδήγησε στα ημιτελικά. Εκεί αγωνίσθηκε με τον Μαδέση Αλέξανδρο του ομίλου Φυλής-Αττικής, Νο 3 στο R/L ,όπου ηττήθηκε με 3-1 και έμεινε εκτός τελικού στη 3η θέση. 
Η Ελεάννα Παπαδοπούλου αν και οι εμφανίσεις της δεν ήταν καλές στο συγκεκριμένο τουρνουά , κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο τελικό των open,που θα γίνει στην Κοζάνη το 2-ήμερο 16 και 17 Απριλίου, κι εκεί θα συναγωνισθούν οι 12 καλύτερες παγκορασίδες.
Ο Δημοσθένης  Παπαδόπουλος  στη κατηγορία Παίδων έκανε 3 ήττες στον όμιλο του, αγωνίσθηκε στους αγώνες διαβάθμισης  στη φάση των νοκ-άουτ, όπου πέτυχε 3 νίκες και 1 ήττα δείχνοντας την συνεχή εξέλιξη του με τις ικανοποιητικές του εμφανίσεις.

Οι τρεις ανωτέρω αθλητές αποφάσισαν – μαζί με τους γονείς τους  - να ακολουθήσουν  φέτος μια δύσκολη πορεία, με οικονομική, χιλιομετρική, χρονική  επιβάρυνση , με κούραση,  προσπαθώντας να συμμετάσχουν  σε όσον το δυνατόν περισσότερα τουρνουά με στόχο  τους περισσότερους αγώνες. Για την Ελεάννα και τον Χρήστο μετά τα συνολικά θετικά αποτελέσματα ήρθε και η συμμετοχή τους στη τελική φάση των νοκ-άουτ. Για τον Δημοσθένη η εμπειρία των πολλών αγώνων ήταν το κέρδος του. Δίπλα τους σ’ αυτό τον «μαραθώνιο», η προπονήτρια του συλλόγου κ. Περρή Ευτυχία.  Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο  στους αθλητές , στους γονείς και στην προπονήτρια.-  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου