Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΤΟ 3-ΗΜΕΡΟ 18,19 ΚΑΙ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.

Ο Γιάννης , ο Χρήστος και η Ελεάννα,  που βρέθηκαν στη τελική φάση της Πάτρας προπονήθηκαν σκληρά όλη τη χρονιά, αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη, έπαιξαν πολύ καλά, κατέλαβαν καλές θέσεις, έχασαν την είσοδο τους στην 4-άδα στα μετάλλια ,στο ομαδικό και διπλά, απέδειξαν ότι είναι ανταγωνιστικοί, οι αντίπαλοι τους  όμως, ήταν καλύτεροι στους συγκεκριμένους αγώνες και πήραν τη νίκη. Το όνειρο για τη κορυφή δεν σβήνει ποτέ ,  πίσω από τα σύννεφα υπάρχει πάντα ο ήλιος. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή της τελικής φάσης ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές στην Ελλάδα στη κατηγορία τους και μόνο αυτό είναι σπουδαίο και δείχνει το υψηλό αγωνιστικό τους  επίπεδο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Ομαδικό παμπαίδων:  Η ομάδα του ΑΣ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων με  Κουντούρη Γιάννη και Ντασταμάνη Χρήστο πέρασε τον όμιλο ως 2η ομάδα και μπήκε στην 8-άδα , για την 4-άδα αποκλείστηκε  από τους Φοίνικες Πάτρας.
Διπλό παμπαίδων: Ο Ντασταμάνης  Χρήστος με τον Σαπάκο Σωτήριο (Αίας Ευόσμου) πέρασαν 8-άδα , αποκλείστηκαν με 3-1 για την 4-άδα από τους Μαδέση και Αϊβατίδη (Π.Α.Ο.Φυλής).
Απλό παμπαίδων: Ο Ντασταμάνης Χρήστος προκρίθηκε από τον όμιλο του ως 2ος στη 16-άδα , στη συνέχεια στο νοκ-άουτ για την 8-άδα  ηττήθηκε από τον αθλητή Γιαννούτσο του Ολυμπιακού που κατέλαβε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.
Διπλό παγκορασίδων: Η Παπαδοπούλου Ελεάννα  με την Ντεγιρμεντζιόγλου Χριστίνα-Δανιέλα (Α.Σ. Αετοί Πόλης), αρχικά πέρασαν 8-άδα στη συνέχεια για την 4-άδα αποκλείστηκαν.

Απλό παγκορασίδων:  Η Ελεάννα δεν πέρασε τον όμιλο της , έμεινε στην 3η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου