Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Για  την 2η θέση που κατέλαβαν οι βετεράνοι-ανεξάρτητοι των  Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου και Ιονίων Νήσων  την αγωνιστική περίοδο 2015-16 τους απονεμήθηκε  το ασημένιο μετάλλιο. Ένα μετάλλιο ανταμοιβή για όλους όσους συμμετείχαν στους αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για τις μετακινήσεις τους και είναι οι : Βαβάτσικος Κων/νος, Βραζιτούλης Νικόλαος, Καλομοίρης Δημήτριος, Καπετανίδης Θεολόγος, Καρατζένης Χρήστος, Σιχλιμίρης Βασίλειος, Τόλιας Ανδρέας, Χρήστου Κώστας . Η απονομή έγινε το Σάββατο βράδυ (11-6-16) σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης στη καθιερωμένη γιορτή των βετεράνων-ανεξάρτητων, όπου συγκεντρώνονται και δίνουν το παρών στο πλαίσιο των αγώνων της πανελλήνιας τελικής φάσης.

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές για τους τρεις (3) πρώτους του πρωταθλήματος κάθε περιφέρειας.
 Στη περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου και Ιονίων  Νήσων, πρώτοι (1οι )  τερμάτισαν οι ‘’Κροκόδειλοι’’Φλώρινας , με ενισχύσεις βέβαια από Αθήνα, δεύτεροι (2οι) οι Γιαννιώτες και τρίτοι (3οι) οι Κερκυραίοι. Ως εκπρόσωπος της ομάδας των Ιωαννίνων για τη παραλαβή του ασημένιου μεταλλίου  ήταν ο βετεράνος αθλητής Καπετανίδης Θεολόγος. Την απονομή έκαναν ο κ. Σπύρος Ζορμπαλάς πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Δυτ.Ελλάδας των βετεράνων –ανεξάρτητων και ο κ.Γιάννης Αργυράκης πρόεδρος της τοπικής επιτροπής βετεράνων - ανεξάρτητων Θεσσαλονίκης.  

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για 4η συνεχή χρονιά οι βετεράνοι –ανεξάρτητοι καταλαμβάνουν τη 2η τιμητική θέση στο πρωτάθλημα και δείχνει το εξαιρετικό επίπεδο των αθλητών.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου