Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ   ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ( 23-7-2017).
Με την  εκπληκτική  πορεία, που πραγματοποίησε στο Γκιμαράες ο Έλληνας πρωταθλητής τις προηγούμενες  ημέρες και με το Ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο, που τελικά κατέκτησε την 23/7 μας έκανε όλους υπερήφανους.

Έδειξε ότι  η Ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη , είναι  σε εξαιρετικό επίπεδο και αυτό σε συνάρτηση με την αγωνιστική απόδοση και των άλλων παιδιών, που συμμετείχαν  στους συγκεκριμένους Ευρωπαϊκούς αγώνες στις άλλες ηλικιακές κατηγορίες.
‘Ολες τις ημέρες των αγώνων, φαίνονταν το  πάθος του  και αυτό τον οδήγησε ώστε  να μην καταβληθεί , να μείνει αλύγιστος  και στο τέλος να σταθεί όρθιος  , ιδιαίτερα στους  δύο αγώνες ,(ημιτελικό και τελικό), με τους Ρουμάνους πρωταθλητές .
Εκεί έδειξε τη διαφορά  της  αγωνιστικής ποιότητας που έχει και με τη ταυτόχρονη στήριξη του ,(στο ψυχολογικό τομέα, αλλά και στη τακτική),  από τον ομοσπονδιακό προπονητή  Κώστα Βατσακλή,  έφθασε στο υψηλότερο σκαλοπάτι της διάκρισης. Συγχαρητήρια  στο αγωνιστή Γιάννη , στον  Ομοσπονδιακό προπονητή , στους γονείς του , στην ομοσπονδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου