Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ-ΖΑΓΟΡΙΟΥ (30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017)


Το εξαιρετικό  έργο  χαρακτικής λιθογραφίας του  σπουδαίου Δάσκαλου κ. Ευριπίδη Μακρή  εγκαινιάστηκε  τη Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 στο Κουκούλι στη θέση «΄Αγιος Ιωάννης». Ο επισκέπτης  θα το συναντήσει λίγο πριν την είσοδο του χωριού στο δρόμο από τους Κήπους.
Ένας ακόμη λόγος επίσκεψης προστέθηκε για τους υποψήφιους επισκέπτες της  ευρύτερης περιοχής του Ζαγορίου.  Η ιστοσελίδα του συλλόγου μας εδώ και πολύ καιρό , από την πρώτη στιγμή που κάποια μέλη του συλλόγου  είδαν  μερικά  κομμάτια από το ανωτέρω έργο και ενημερώθηκε, αναφέρθηκε, εκτιμώντας τη σπουδαιότητα του έργου.
Ρήσεις , αποσπάσματα από την Αγία Γραφή εκτίθενται  μέσα στη φύση με εμφαντικό τρόπο και δίνουν στον περαστικό   την ευκαιρία  πρώτα –πρώτα να θαυμάσει  το έργο και να συλλογισθεί.
Παρουσία του Δημάρχου Ζαγορίου κ.Σπύρου και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Καψάλη , της οικογενείας  Μακρή και φίλων, χωριανών, επισκεπτών ,πραγματοποιήθηκε από τον Ιερέα του χωριού ο αγιασμός. Με τα καλύτερα λόγια ,μίλησαν όλοι  για τον δημιουργό κ. Ευριπίδη και τη προσφορά του στα γράμματα και στις τέχνες. Συγχαρητήρια.

Οι φωτογραφίες είναι από τα εγκαίνια : Στη μια φωτογραφία ο κ Ευριπίδης  είναι μαζί με το γιό του Περικλή γνωστό δημοσιογράφο-αθλητικογράφο της  «αθλητικής Κυριακής» της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου