Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Α΄ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. (μετά και τη 3η συγκεντρωτική αγωνιστική).

Τη Κυριακή 19/11/17 στη Θεσσαλονίκη για τη 3η συγκεντρωτική αγωνιστική του Α΄τοπικού Ανδρών η ομάδα των Ιωαννίνων αν και αρχικά ηττήθηκε από τη πρωτοπόρο Βέροια με 4-0 και το Φάρο Αλεξ/πολης οριακά με 4-3 , επανήλθε στο 3ο αγώνα με νίκη απέναντι στην ομάδα της Καβάλας οριακά κι’ αυτή με 4-3.
Έτσι κατόρθωσε να παραμείνει στη 2η θέση , ισοβαθμώντας με τον Α.Σ. Πέρα Θεσ/νίκης, αφού έχει νίκη στο μεταξύ τους παιγνίδι. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αποδείχθηκε «ο φονέας των πρωτοπόρων» πετυχαίνοντας 2 νίκες σε βάρος της Βέροιας και των Ιωαννίνων , μάλιστα με το ίδιο σκορ 4-3 δείχνοντας ότι έχει τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο.
Το Α΄τοπικό είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και με απρόβλεπτη εξέλιξη. Για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα θα πρέπει να έχει αρκετούς παίκτες, ώστε να διατηρηθεί στο προσκήνιο της διεκδίκησης των προνομοιούχων θέσων ανόδου.

Ο κ. Georgi Daskalov  έδωσε ευκαιρία σε νέους παίκτες να αγωνισθούν, χρησιμοποίησε συνολικά έξι (6)  αθλητές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι αθλητές που αγωνίσθηκαν με την ομάδα των Ιωαννίνων είναι : οι Γέωργιος Ακρίβης, Χρήστος Ντασταμάνης, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, Χρήστος Κίτσος, Πέτρος Ακρίβης και Αθανάσιος Θωμά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου