Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18-11-18 , 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Με 2 νίκες , 4-1 τον Γ.Σ.Βόλου και 4-0 τον Α.Σ. Ν.Βότση Θεσ/νίκης προχώρησε η ομάδα των Ιωαννίνων τη 2η αγωνιστική  του πρωταθλήματος Α’ τοπικού Ανδρών Βορ. Ελλάδος.
Με τον ιδιαίτερα δυνατό  Γ.Σ.Βόλου  διεξήχθη ένα πολύ όμορφο παιγνίδι και οι 2 νίκες που πέτυχαν ο Αλεσσάντρο και ο Χρήστος ήταν οριακές με 3-2 , δείχνουν το βαθμό δυσκολίας, αλλά και καθόρισαν το αποτέλεσμα.
Δυστυχώς  τα πρωταθλήματα διεξάγονται ταυτόχρονα με όλες τις ομάδες παρούσες σε 5 τραπέζια συγκεντρωτικά και όχι σε έδρες, ξεχωριστά κάθε αγώνας. Έτσι  χάνεται η ευκαιρία να προβληθεί  το όμορφο άθλημά μας σε κάθε πόλη , για να δει ο κόσμος την ποιότητα του θεάματος. 7 μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη , 1 στη Κοζάνη θα κάνει ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα, ενώ με τους  εκτός και εντός έδρας αγώνες θα έκανε μόνο  5 μετακινήσεις εκτός , αλλά το σημαντικότερο θα ήταν οι  5 αγώνες εντός, στη πόλη των Ιωαννίνων. Κάτι ανάλογο και για τις υπόλοιπες ομάδες. Ας ελπίσουμε τη νέα χρονιά να υπάρξει αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής.
 Ο αγώνας με το Ν. Βότση εξελίχθηκε σε μια εύκολη διαδικασία , χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από την πλευρά των αντιπάλων.     
Ο κ. Georgi Daskalov   χρησιμοποίησε  στους  2 αγώνες 5 αθλητές από τους 7 που ήταν στην αποστολή. Συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Γ.Σ.Βόλου αγωνίσθηκαν οι Αλεσσάντρο Φέλτσερ (2 νίκες)  , Χρήστος Ντασταμάνης (2 νίκες ) και Γιάννης Κουντούρης (1 ήττα). Ενώ με τον Α,Σ.Ν. Βότση αγωνίσθηκαν οι Αθανάσιος Θωμά (1 νίκη), Άγγελος Μιχαηλίδης (1 νίκη) και Αλεσσάντρο Φέλτσερ (2 νίκες). Δεν πήραν συμμετοχή ο Ανδρέας Παπαγεωργίου και ο μικρός σε ηλικία Γιώργος Κοσμάς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου