Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN ΒΕΡΟΙΑ 10/11-11-2018


ΒΕΡΟΙΑ 10/11-11-2018 , ΣΤΟ 3Ο  ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  OPEN , 2Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ.
Εννέα (9) αθλητές και μια (1) αθλήτρια από τον Α.Σ. Φ.Ε.Α, Ιωαννίνων συμμετείχαν στο ανωτέρω τουρνουά και πραγματοποίησαν εξαιρετικές  εμφανίσεις. Εμφανίσεις που μπορεί να μην οδήγησαν όλους τους αθλητές στα μετάλλια και 8-άδα  αλλά έδειξαν ποιότητα και προοπτική.
Στους Παίδες ο Αλεσσάντρο  Φέλτσερ με σπουδαίες εμφανίσεις έφτασε στο τελικό. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο , αφού ηττήθηκε με 3-1. Για 2η συνεχή φορά σε open είναι στα μετάλλια και δείχνει να σταθεροποιεί την απόδοση του.
Ο Χρήστος Ντασταμάνης και ο Γιάννης Κουντούρης εξαιρετικοί , αλλά με σκαμπανεβάσματα στις εμφανίσεις τους , μπήκαν στη 16-άδα. Αν κρατούσαν την απόδοση τους σε υψηλό επίπεδο στα 2 κρίσιμα παιγνίδια , όπου ηττήθηκαν, η πορεία τους θα ήταν καλύτερη. Ο Χρήστος Κοντοδήμας 1η χρονιά στη κατηγορία ασταθής μεν,  εξαιρετικός δε.  
Στη κατηγορία των Εφήβων ο Ανδρέας Παπαγεωργίου έδωσε 7 αγώνες πέτυχε 2 νίκες, 5 ήττες, (κάποιες οριακά). Ένας αθλητής με διαρκή προσπάθεια, αποτελεί παράδειγμα για τη συνέπεια που δείχνει στην αθλητική του διαδρομή.
Στις κορασίδες η Ελεάνα Παπαδοπούλου  στους  6  αγώνες είχε 2 νίκες και 4 ήττες. επίσης με συνεχή παρουσία  στα αθλητικά δρώμενα πραγματοποίησε πολύ καλές  εμφανίσεις και στη Βέροια.  
Στη κατηγορία των Παμπαίδων οι 4 αθλητές  των Ιωαννίνων τα πήγαν περίφημα. Ο Άγγελος Ντρούβας πέτυχε 4 νίκες  4 ήττες, Ο Φίλιππος Μανούσης 5 νίκες , 3 ήττες, ο Γιώργος Κοσμάς 5 νίκες 2 ήττες και ο μικρός της παρέας Σπύρος Χρήστου 2 νίκες 4 ήττες   
Σε ένα ακόμη επιτυχημένο  πανελλήνιο τουρνουά η  συμμετοχή των 186 αθλητών-τριών από 45 σωματεία  έδειξε τη δυναμική που έχει το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Το μεράκι –  μια  λέξη, που  υπάρχει μόνο στο Ελληνική γλώσσα  - είναι αυτό που δίνει την ώθηση σε όλους να προχωράνε δυναμικά μπροστά και να ανατρέπουν τις όποιες δυσκολίες, αντιξοότητες  και τις αρνητικές προβλέψεις. Τα δύο σωματεία της Βέροιας απέδειξαν ότι πρωτοπορούν στις διοργανώσεις, μπράβο τους και ιδιαίτερα στο προπονητή Γιώργο Τσιαλτσούδη , γιατί είναι η ψυχή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Βέροια, με τη συνεχή και γεμάτη πάθος αθλητική του πορεία τόσα χρόνια.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου