Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ


ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑ 25/26-11-2018 . ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΘΛΗΤΗ
Θαυμάσιες  και εμβληματικές  εμφανίσεις πραγματοποίησε ο αθλητής του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο ανοικτό τουρνουά του Α.Σ.Πέρα.
Το αποτέλεσμα ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου  στη κατηγορία των Παίδων πετυχαίνοντας μάλιστα  στα προημιτελικά , ημιτελικά και τελικό νίκες με 3-0.  
Η ιδιαίτερη ευρηματικότητα , που τον διακρίνει στο τρόπο παιγνιδιού του, η   αρμονία στη τεχνική , η σοβαρότητα , το πάθος την ώρα του αγώνα , αλλά και  ο σεβασμός του αντιπάλου, έχουνε φέρει τα πολύ καλά αποτελέσματα στις εμφανίσεις  του μέχρι σήμερα.
Στο Βυζαντινό αθλητικό κέντρο το 2-ήμερο έδωσε 8 αγώνες και πέτυχε ισάριθμες νίκες. Στο κοουτσάρισμα,   ένας φίλος και συνεργάτης του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων , ο Ανδρέας Παπαδημητρίου (καθηγητής Φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο πιγκ-πογκ, παλιός αθλητής ). Ένας άνθρωπος που βοήθησε ιδιαίτερα τον σύλλογο στα πρώτα του βήματα, έτσι και τώρα του ζητήθηκε να βοηθήσει. Το 2-ήμερο ήταν δίπλα στον Αλεσσάντρο και συνέβαλε στο χρυσό μετάλλιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου